Loop na wejściu Mi akurat się nie spodobał, w tle słychać całkiem ciekawe Reverse Crashe. Kick został dosyć dobrze nagłośniony oraz Podbity. Z przejściami bywało różnie - niektóre były całkiem dobre, inne Mi nie przypasowały. Widzę, że w innym stylu niż dotychczas

Bass Moim zdaniem Ma za mało dołu, popracowałbym nad Nim na EQ, jako brzmienie prezentuje się w miarę dobrze. BassLine wyżej wymienionego Bassu może być. Perkusja na ogół poprawna, ładnie wykonana. Wokal Mi się nie podoba zupełnie, ale to już pewnie zależy od gustu, komuś może się podobać, komuś nie. Bass w konfrontacji z wokalem brzmi za cicho i ma za mało dołu, jak już wspominałem. W dalszej części robi się monotonnie - wszystko się powtarza drugi raz. Ogólnie powiem szczerze: Liczyłem na więcej, na o wiele więcej, tu jest trochę pusto w brzmieniach, nie ma jakiegoś porywu, mało motywów.. Przydałby się jakiś motyw z Leadem jeszcze, oraz jakieś motywy boczne. Pokombinowałbym jeszcze nad tym. Powodzenia w dalszych produkcjach życzę
Pozdrawiam