Gelooo DEMO

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
gelooo1994

Gelooo DEMO

Post autor: gelooo1994 »

Elo
Daje tu linkacza do demka mojej produkcji
ocencie, warto konczyc czy nie?
:]

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/13477661/file.html
Paul Van Measure

Re: Gelooo DEMO

Post autor: Paul Van Measure »

Mnie jak najbardziej przypasowalo.
Kicka troche glosniej bym dal
Melo całkiem ciekawe
Podobaja mi się te efekty dodatkowe
Wokal dopasowany
od 1 02 zaczyna sie robic bardzo zachecajaco
Brawa ze te zejscie z 1:15
Czekam na fulla
Jak najbardziej konczyc :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Reverse Crash na wejściu całkiem fajny, do pełni szczęścia potrzeba jeszcze Crasha potem. Kick na słuchawkach brzmi okropnie, ale nie ocenię Go, bo nie słucham na głośnikach, więc różnie to może być. Bassik ujdzie, troszkę pierdzi, ale ujdzie, ciekawy Bassline, Clap całkiem całkiem, Hi-Haty dość mi znane, Scratch w przejściach dość popularny, ale dobry, schodzi potem z Filtera Hi-Hat, jest jakiś Athomsphere i Crash.. Dosyć ciekawie, lekko standardowo, ale co tam.. Pianinko naprawdę ładne, podoba Mi się jego Melo, Pad też dosyć fajny, troszkę się spóźnia, ale cóż.. Ten wokal "In The Mix" nawet ciekawy, ogólnie dość urozmaicone przejście do Leada wokalem i Scratchem, ta gitarka troszkę tam niepotrzebna, Lead średnio Mi się podoba, Melo naprawdę ładne. Ogólnie kończ, zobaczymy co wykombinujesz w pełnej wersji :)

Pozdrawiam :)
Steven van Peter

Post autor: Steven van Peter »

Zwykła, prosta rąbanka :) I co tu oceniać? Brzmienia standardowe, gitarka i pianinko nawet przypadły mi do gustu ale... no właśnie ALE :) Utwór powinien przemawiać do słuchacza w ten sposób, by słuchacz odtwarzał go ponownie, ta nuta zaś, wleci jednym uchem i wyleci drugim. Postaraj się, by Twoja twórczość wnosiła coś więcej niż pospolite umcyk bumcyk. Powodzenia, mam nadzieję, że łapiesz o co mi chodzi ;)
gelooo1994

Post autor: gelooo1994 »

Thanx za komy :]
Dopiero sie ucze,więc kos niema jeszcze :)
ODPOWIEDZ