Hands upowe brzmienie Lead ElectroMoudy
Re: Hands upowe brzmienie Lead ElectroMoudy
ta melodia to by pod jakies electro pasowala, pod HU to musisz jakies bardziej brzmiacy lead wziasc, masz np gladiatora lub v-stacje?
-
PhilvanSound
- Klubowicz
Trzymaj, może Ci się to przyda. Parę podstawowych wykręconych na szybko przeze mnie brzmień pochodzących pod różne koncepcje Hands Upu
Pitchowaty bassik, arpeggio -> saw trochę podchodzączy pod Mainfielda, synth na trzy tonacje, dace piano z FL-keys, bassik w V-ce (delikatny, trzeba go trochę dopieścić
i najbardziej podstawowy lead na zetce.
Pozdro
Kod: Zaznacz cały
http://www.zippyshare.com/v/44283750/file.htmlPozdro
-
Moudy
Przynajmniej jeden który potrafi rozsądnie się wypowiedzieć nie licząc kilku-kilkudziesięciu na tym forum.PhilvanSound pisze:Trzymaj, może Ci się to przyda. Parę podstawowych wykręconych na szybko przeze mnie brzmień pochodzących pod różne koncepcje Hands UpuPitchowaty bassik, arpeggio -> saw trochę podchodzączy pod Mainfielda, synth na trzy tonacje, dace piano z FL-keys, bassik w V-ce (delikatny, trzeba go trochę dopieścić
i najbardziej podstawowy lead na zetce.
Kod: Zaznacz cały
http://www.zippyshare.com/v/44283750/file.html
Pozdro
Naprawdę się przyda teoretycznie nigdy nie próbowałem robić Hands Upu i nie mam weny do tego, ale na pewno się przyda. Dzięki i pozdrawiam
Edit : Nie działa bo nie mam FL 8 a nie mam zamiaru go pobierać po raz kolejny. Ale z góry dzięki za chęci sam sobie poradzę jakoś. Jak byś tylko mógł o ile by Ci się chciało to jakieś sampelki jeszcze wrzuć, mógłbym sam poszukać ale mam takiego neta że ... . Pzdr
-
PhilvanSound
- Klubowicz
Powiem tyle, jeżeli możesz to naprawdę ściągnij
Przyda Ci się, działa dużo lepiej od "7" i odpalisz ten projekt
Pozdro
Walnij do mnie na GG -2187290 to pomogę Ci jakoś ten problem rozwiązać
Przyda Ci się, działa dużo lepiej od "7" i odpalisz ten projekt
Pozdro
Walnij do mnie na GG -2187290 to pomogę Ci jakoś ten problem rozwiązać
-
DJ Krzyk
Ech no Ja takiego brzmienia w Hands-Upie raczej nie widzę
Choć samo brzmienie tego "Leada" nie jest takie złe i może Ci się przyda do tego Swojego gatunku 
Pozdrawiam
Pozdrawiam