Hands upowe brzmienie Lead ElectroMoudy

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Gimbus
Specjalista

Re: Hands upowe brzmienie Lead ElectroMoudy

Post autor: Gimbus »

ostatnio widziałem co innego :D
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Post autor: Stowniee »

ta melodia to by pod jakies electro pasowala, pod HU to musisz jakies bardziej brzmiacy lead wziasc, masz np gladiatora lub v-stacje?
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

Trzymaj, może Ci się to przyda. Parę podstawowych wykręconych na szybko przeze mnie brzmień pochodzących pod różne koncepcje Hands Upu :) Pitchowaty bassik, arpeggio -> saw trochę podchodzączy pod Mainfielda, synth na trzy tonacje, dace piano z FL-keys, bassik w V-ce (delikatny, trzeba go trochę dopieści&#263 ;) i najbardziej podstawowy lead na zetce.

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/44283750/file.html

Pozdro
Moudy

Post autor: Moudy »

PhilvanSound pisze:Trzymaj, może Ci się to przyda. Parę podstawowych wykręconych na szybko przeze mnie brzmień pochodzących pod różne koncepcje Hands Upu :) Pitchowaty bassik, arpeggio -> saw trochę podchodzączy pod Mainfielda, synth na trzy tonacje, dace piano z FL-keys, bassik w V-ce (delikatny, trzeba go trochę dopieści&#263 ;) i najbardziej podstawowy lead na zetce.

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/44283750/file.html

Pozdro
Przynajmniej jeden który potrafi rozsądnie się wypowiedzieć nie licząc kilku-kilkudziesięciu na tym forum.
Naprawdę się przyda teoretycznie nigdy nie próbowałem robić Hands Upu i nie mam weny do tego, ale na pewno się przyda. Dzięki i pozdrawiam :)

Edit : Nie działa bo nie mam FL 8 a nie mam zamiaru go pobierać po raz kolejny. Ale z góry dzięki za chęci sam sobie poradzę jakoś. Jak byś tylko mógł o ile by Ci się chciało to jakieś sampelki jeszcze wrzuć, mógłbym sam poszukać ale mam takiego neta że ... . Pzdr
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

Powiem tyle, jeżeli możesz to naprawdę ściągnij

Przyda Ci się, działa dużo lepiej od "7" i odpalisz ten projekt :)

Pozdro :)

Walnij do mnie na GG -2187290 to pomogę Ci jakoś ten problem rozwiązać :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ech no Ja takiego brzmienia w Hands-Upie raczej nie widzę ;) Choć samo brzmienie tego "Leada" nie jest takie złe i może Ci się przyda do tego Swojego gatunku ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ