Hey baby podejscie2 krotkie demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

Hey baby podejscie2 krotkie demo

Post autor: Moudy »

oto motyw główny pod naszą nutke z andym..
co o tym sądzicie może coś zmienić mamy?

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/15319815/file.html
nyguss
Weteran

Re: Hey baby podejscie2 krotkie demo

Post autor: nyguss »

Przepraszam ale coto ma byc??
Jak przeczytalem komentarz pod moim praktycznie 1 powaznyn demo to pomyslamem ze napisal to ktos kto cos wie na ten temat i moje wypociny sa naprawde do "D" ale teraz po przesluchaniu tego zmieniam zdanie i zaczynam w siebie wierzyc :) tym bardziej ze piszesz ze twozysz juz od 7miesiecy a jak tak naprawde od 3dni po wczesniejszym zapoznaniu sie z pragramem pol roku temu.
Moudy

nyguss pisze:Przepraszam ale coto ma byc??
Jak przeczytalem komentarz pod moim praktycznie 1 powaznyn demo to pomyslamem ze napisal to ktos kto cos wie na ten temat i moje wypociny sa naprawde do "D" ale teraz po przesluchaniu tego zmieniam zdanie i zaczynam w siebie wierzyc :) tym bardziej ze piszesz ze twozysz juz od 7miesiecy a jak tak naprawde od 3dni po wczesniejszym zapoznaniu sie z pragramem pol roku temu.
Chłopcze. Jeśli to ma być diss w moją osobę - to daruj se.
Zobaczymy co powiedzą osoby, które znają się na rzeczy.
Jeśli nie potrafisz ocenić obiektywnie i racjonalnie to sobie odpuść.
Nawet nie potrafisz wydać oceny technicznej więc jeśli masz zamiar stosować zasadę oko za oko, to powiem jeszcze raz - daruj.
nyguss
Weteran

Nie oceniam strony technicznej .. to zostawiam tym co sie znaja koncze temat poczekam jak experci wyraza swoje zdanie.
Moudy

nyguss pisze:Nie oceniam strony technicznej .. to zostawiam tym co sie znaja koncze temat poczekam jak experci wyraza swoje zdanie.
No widzisz.. ja ci nie wyjechałem z tekstem 'co to ma być'...
tylko napisałem co mi się w twojej pierwszej nucie nie podoba..
jak nie potrafisz oceniać to tego nie rób, bo widzę że dostałem negatywny komentarz za negatywny komentarz - a takich ludzi właśnie nie trawię i więcej Cię nie skomentuje.
Jak byś był trochę mądrzejszy to przesłuchał byś więcej moich produkcji a nie opierasz się na jednej
nyguss
Weteran

Tak sluchalem cold podejscie1.mp3 tak ze nie opieram sie na tym utworze Trance mi sie podoba! i konczmy temat poczekamy na wypowiedzi Krzyka lub kogos innego.
Awatar użytkownika
DjDamien
Klubowicz

Post autor: DjDamien »

No moudy... Podoba mi sie Twoj styl nawet ale tutaj chyba troszke za duzo zamieszania ;-)))
wiesz ze jesli robisz cos dobrego to zawsze Ci to mowie ale tutaj za bardzo przesadzone to wszystko tak mi sie wydaje .... Nie wiem jak to inaczej ujac ;) Pozdrawiam xD
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

powiem ci moudy szczerze ze to troche ryje banie :) bez rytmu i tyle
Moudy

DjDamien pisze:No moudy... Podoba mi sie Twoj styl nawet ale tutaj chyba troszke za duzo zamieszania ;-)))
wiesz ze jesli robisz cos dobrego to zawsze Ci to mowie ale tutaj za bardzo przesadzone to wszystko tak mi sie wydaje .... Nie wiem jak to inaczej ujac ;) Pozdrawiam xD
ok lajt :) nie kazdemu sie musi podobac ;P i tak to jest do poprawki i ja to wiem.. ale wiesz jak jakis nyguss wyskakuje z tekstem 'co to ma byc' to juz jest trochę idiotyzmem..
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

hmmm no wiec tak to jest rycie glowy wylacznie heh mi sie ogolnie nie podoba ale moze komus innemu tak :) pozdro i mam nadzieje ze cie nie urazilem? :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ja również uważam, że już trochę tutaj za mocno przesadziłeś. Znam Twój styl - to On właśnie w całej okazałości - i wiesz jakie mam o Nim zdanie :p Kompletnie Mi On nie odpowiada, ale jak to już mówiłem - każdy lubi co innego, jednemu się podoba, drugiemu nie.
Od strony technicznej nie wypada to źle, niektórze brzmienia lekko skrzypią, ale nie są takie złe, Perkusja całkiem niezła, nieco gorzej wypadają tutaj brzmienia Leadowe, poprawiłbym je :p Melodycznie kiepsko to wyszło, takie flakowate te Linie Melodyczne niektóre.. Ogólnie Mnie to nie wciąga zupełnie, nic na to nie poradzę. Oczywiście mam nadzieję, że i do Mnie nie będziesz miał urazy, bo doskonale wiesz o co Mi chodzi :]

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

podpisuje sie od tym co napisali koledzy
za duzo tego tam nawaliles i nie wiadomo tak naprawde ocb...
klimat zachowany :D D
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Jest, jest, jest! Nareszcie cos poza klimatem Euro ;)

A poza tym uwielbiam chore dzwieki, a ten takowym jest w 100%. Jesli tam byl snare-clap to zrob bardziej wyrazny, solidny beat zrob, wokal z chorym tekstem i ja prosze o mp3! ;)

Btw. wykrecales dzwiek na Massive? Bo ja podobne rzeczy tam robilem...wlasnie jakos mi Massive'm podlatuje, konkretnie jakby "Brutal Electro" ;)
ODPOWIEDZ