Nie mówię że wszysytkie moje posty są sensowne , ale mimo że siedzisz tutaj dłużej niż ja to prawie każdy mnie tu zna i zwracać uwagi na siebie nie muszę ..
lepiej mieć poziom inteligencji ameby niż nie mieć go wcale tak jak ty
znowu wykazałeś się inteligencją BRAWO !
edit : pogardę dla użytkowników ?tylko takich jak ty , oj tak
heh, to czego moglem sie spodziewac po dziecku, bezsensowna odpowiedz z domieszka bluzgow . Wcale nie zmądrzałeś, chlopcze drogi puknij sie w glowe i poszukaj rozumu. Jak widac, nie ma co klucic sie z ludzmi pokroju hypcia, ty chyba niewiele rozumiesz z tego co ci napisalem, naucz sie czytac ze zrozumieniem, to ci sie przyda na tescie gimnazjalnym
Hypcio pisze:i kto to mówi , ktos kto go nie zdal własnie przez ten dział na egzaminie
i to że ty nie widzisz w mojej odpowiedzi sensu to tylko świadczy o twoim wysokim inaczej poziome inteligencji ...
Ktos zrozumial ten belkot ? A jaki jest sens twoich wypocin ? Żeby osoby ktore nie komentuja twoich nut spier*** z forum ? Heh, jestem ciekaw ile wynosi twoje IQ
radush pisze:Ktos zrozumial ten belkot ? A jaki jest sens twoich wypocin ? Żeby osoby ktore nie komentuja twoich nut spier*** z forum ? Heh, jestem ciekaw ile wynosi twoje IQ
Wrzucam jakies demo lub nutę tylko raz na jakis czas wiec to czy mnei nei komentują mam w nosie , chodzi mi o to że ktoś sie rejestruje na forum tylko po to żeby ocenke dostać , to jest dla mnie chore , być może tylko dla mnie , no ale chciałem sie tym podzielić ..
a co do tego IQ to skoro ty jesteś taki mądry i utrzymujesz się w skali to ja na pewno :]
no tak, masz racje, osoby nowe na forum ktore chca oceny swojej nuty powinno sie od razu banowac, a najlepiej zamknac za kratami w wiezieniu, albo w psychiatryku lub poćwiartowac na kawaleczki i usmarzyc na grillu . Przeciez to jest chore no nie ?, trzeba ich leczyc albo sie ich pozbyc zeby nie zarazali innych swoja choroba Tak to by nawet mialo sens
Naprawdę przykro mi, jak muszę czytać ten temat...
Ale radush ma racje jeśli chodzi o te bluzgi itd.
Proponuje zamknąć temat. Rozmowy w toku są mniej energiczne