Proszę o ocenę , mimo mojego chamskiego zachowania chciałbym zauważyć , że nie wskazałem nikogo palcem ani nie użyłem wulgaryzmów wiec zanim dostane bana , niech ktos napisze jakie mam zarzuty ..
W pewnym sensie się z tym zgadzam, ale komentowanie nie jest czymś obowiązkowym nikt nie musi komentować jak nie chce bo np. może nie mieć czasu lub się nie zna na rzeczy itp. Ja to np. robie z własnej woli. Chociarz jestem za tym, by chociarz pisali czy się podoba
tak jest zgadzam sie daltego ostatnio jak komentuje to tylko takim osobom ja ty hypcio Dj Krzyk itd a takim pasozytom wogule pozdro jak ty dostaniesz bana tez chces podzilam zdanie!!!
Daj spokój.. W ogóle co początek tego przemówienia "Sir Hypcio" brzmi jak z jakiejś bajeczki dla przedzkolaków. Ogólnie nie możesz nikogo zmuszać do tego, żeby nie komentowali, każdy ma Swój gust i jeden będzie oceniał drugi nie.
DJ Krzyk pisze:Daj spokój.. W ogóle co początek tego przemówienia "Sir Hypcio" brzmi jak z jakiejś bajeczki dla przedzkolaków. Ogólnie nie możesz nikogo zmuszać do tego, żeby nie komentowali, każdy ma Swój gust i jeden będzie oceniał drugi nie.
Hahaha tam jest "user Hypcio" ivona wszystko zniekształca
Nie no to jest załosne, nawet smiac mi sie z tego nie chce ... Przeciez to jest oczywiste, ze nie kazdy ma np. wolny czas na komentowanie innym, poza tym nie mozesz nikogo zmusic zeby to robil. Z reszta wystarczy posluchac twoich zenujacych bluzgow ktore sa na poziomie textow dzieci ktore przezywaja sie w piaskownicy, i wszystko jasne, Hypcio - dorosnij
radush pisze:Nie no to jest załosne, nawet smiac mi sie z tego nie chce ... Przeciez to jest oczywiste, ze nie kazdy ma np. wolny czas na komentowanie innym, poza tym nie mozesz nikogo zmusic zeby to robil. Z reszta wystarczy posluchac twoich zenujacych bluzgow ktore sa na poziomie textow dzieci ktore przezywaja sie w piaskownicy, i wszystko jasne, Hypcio - dorosnij
Nawet smród skarpet i pałe z polskiego byś zwalił na kogoś wiek , to własnie ty jestes żałosny , czasem dziecko jest mądrzejsze od dorosłego , twój przyklad to udowadnia
Twoja bezczelonść Hyp czasem Mnie dobija. Lepiej przestań już się kłócić, Radush wyraził Swoje zdanie i dobrze. Nie bronię tu ani jednego, ani drugiego, ale nie kłóćcie się, nawet w takim temacie.. Radush Moim zdaniem jednak raczej ma racje.
Trochę komiczne, wiadomo ja to patrze z takiej strony. Może i proszę o komentarze, ale ja sam daje tym, którzy mi też dają oko za oko ocena za ocenę, daje nawet świeżaką, ale z nimi różnie bywa czy mi oddadzą. A poza tym Hypcio może i Tobie nie komentują za to jaki jesteś... Prowokujesz kłótnie, bluzgasz za negatywne zdanie, to się odechciewa... Ale nie można z tego powodu robić żalu i rozczulać się tym na forum, bo to tylko forum, które ma zrzeszać ludzi - ciesz się że, w ogóle czasem masz chociaż jeden komentarz. To forum jest darmowe nikt ludziom nie płaci za komentowanie, więc nie muszą tego robić. Możesz po prostu komentować tym co Tobie komentują a resztę olać. To forum nie ma gigantycznej oglądalności, nie każdy ma czas i chęci a czasem nie potrafi jak i również trzeba zrobić raz coś konkretnego wiadomo że wole skomentować kogoś kto ma dobrą passe w robieniu nutek - bo może czymś zaskoczyć. Jeśli chcesz więcej komentarzy to zmień forum już nie będę reklamował na jakie, ale jest takie ja za głupie demko dostaje 20 komentarzy pzdr.
Hypcio pisze:Nawet smród skarpet i pałe z polskiego byś zwalił na kogoś wiek , to własnie ty jestes żałosny , czasem dziecko jest mądrzejsze od dorosłego , twój przyklad to udowadnia
Heh, rozbawiles mnie dziecko . Niby masz 13 lat, a intelektualnie jesteś na poziomie ameby. Twoj przyklad, doskolane udowadnia, ze jestes jeszcze dzieckiem i nie rozumiesz wielu reczy, chociazby tego, iz nie wszystko kreci sie wokol ciebie, i nie wszyscy sa po to zeby ciebie sluchac i robic ci dobrze . Póki, co opanuj emocje i przestan sie kompromitowac. Wiem, ze chciales zwrocic na siebie uwage swoim przemowieniem, jednak nie zablysnales, co najwyzej pokazałes swoją ignorancję, głupotę, i pogardę dla innych użytkowników forum.