John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Original Mix) *CUDO!!!*

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Original Mix) *CUDO!!!*

Post autor: David Beilan »

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/10653317/file.html
Wkońcu znalazłem kawałek,który może się równac z Faces Moora :D Niewątpliwie te 7 minut jest pieszczotą dla ucha.Cudowny głos Sary idealnie współgrający z linią bassową Johna.I te słowa <33 :love:
PS. Wybaczcie jeśli było :D
Pixel323
Nowicjusz

Re: John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Original Mix) *CUDO!!!*

Post autor: Pixel323 »

Nie chce nic mówić ale kawałek już był na forum i to nie aż tak dawno :P
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Re: John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Original Mix) *CUDO!!!*

Pijawa się odezwała..Wałek jest godny odświeżenia.. ;)
Pixel323
Nowicjusz

Post autor: Pixel323 »

Hah :P to, że mam jedna wrzutkę to nie znaczy, że jestem pijawa :P Zawsze zostawiam po sobie choćby Thanks ^_^
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

John O'Callaghan przeszedł na popową stronę niestety i nic na to nie można poradzic ;/ ten trak jak i prawie cały album to mega gówno.....
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Jeżeli to podchodzi pod pop to ja święty jestem ;D
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Cos ten Trance mało trancowaty.....
THX za wrzute ale nie skusze sie...
sensejstg

Post autor: sensejstg »

John O'Callaghan przeszedł na popową stronę niestety i nic na to nie można poradzic ten trak jak i prawie cały album to mega gówno.....
Dlatego tych producentów, którzy tworzą i chcą tworzyć! najprawdziwszy trance trzeba chwalić i polecać, wynosić na "piedestał"... Bo ci wiksiarscy producenci robią jedno wielkie przekłamanie na temat muzyki jaką jest trance !, jak i media np. viva czy mtv. Małolaty t łapią i myślą, że tak ta muzyka wygląda, a wielu z nas tu na forum wie jak brzmi muzyka zwana trancem. Z własnego doświadczenia wiem, że mało, który co zaczyna słuchać trancu tak naprawdę nie wie jak naprawdę brzmi trance. Tylko im w głowie wiksmeni i tych wielu innych pseudo trance producentów bleeee. ! I nie ma się czemu dziwić, że teraz królują te wszystkie electra i inne badziewia. A prawdziwe ambitne dźwięki umierają i rodzą się jakieś chały, które są robione z myślą o kasie, a nie z duszą i z serca ! Nie dajmy by nasza kochana transowa kultura umarła i była zast&#281 ;p owana czymś takim jak np. ten kawałek. Tyle ode mnie na ten temat.
Co do kawałka to mi konkretnie zajeżdża dancem i to tak, że muszę otworzyć okno bo nie wyrobię. :o
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Jest wiele odmian Trance'u...Czasami lubię posłuchac sobie mocniejszych wałków,ale Uplifting Trance jest przeze mnie najbardziej słuchanym.Ten kawałek zdecydowanie można zaliczyc właśnie do takiego podgatunku..
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Bedzie Off-top bd Zamykał Twoje Tematy :]
Zablokowany