mi akurat ten utworek bardzo sie podoba...i takie jest moje zdanie....i uwierz mi nie jest mi ani troche wstyd....dziwne podejscie niektorych osob do muzyki..
„Muzyka jest jak człowiek niemowa, z przepełnionym sercem, czy żalu, czy radości, z żywą wyobraźnią, obrazów pełną – nie mogąc wszystkiego wymówić, wypowiedzieć, on cały staje się żywym obrazem myśli swoich, żywym uczuciem uczuć swoich i w tym stanie niemego uniesienia dziwne, acz niewyraźne, robi na nas wrażenie.
Tak samo działa muzyka. Tony jej są niewymowne, a jednak pełne znaczenia, nic nie powiadają, a jednak porywają ze sobą: nie płaczą ani się śmieją, a jednak cała rdzeń duszy w nich się rozpłynęła, i rozrzewniły lub też rozweseliły nas. I ta nieoznaczoność uczuciowa sprawiła zapewne, że muzykę wzięto za wyraz samego uczucia”.
to nazywam muzyka.......jesli muzyka potrafi wywolac we mnie jakiekolwiek rodzaj uczucia smialo moge nazwac ja hitem...poprostu dobrym kawalkiem....milego odsluchu
Ps-laza ciekaw jestem co tobie sie podoba bo zerkajac tutaj widze ze wybredna jestes
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/search.php?searchid=409989