Kelis - Milkshake (ElectroMoudy Remix):
Kick na początku dosyć dobry, ma ciekawą barwę, jest On nawet dobrze podbity i nagłośniony, choć miejscami ginie w tle, ale nieznacznie. Za szybko Moim zdaniem wchodzi Clap i Bass, mogłeś podciągnąć tego Kicka przynajmniej do ośmiu taktów. BassLine standardowo Mi się nie podoba, choć ten jest nawet dobry w stosunku do tych z Twoich poprzednich nutek, wokal Mi się nie podoba, ale to już kwestia gustu, sama Barwa tego Bassu jest całkiem ciekawa, przydałoby się natomiast EQ na Bassa, bo mało dołu On ma. Czasem dosyć bezsensowne ułożenie tego wszystkiego - jakieś ucięcia, krótkie przerwy... Słychać, że kombinowałeś, ale to kombinowanie nie zawsze przynosi coś dobrego. Bez ładu i składu to wszystko gra, a szkoda, bo potencjał masz duży, brzmienia są całkiem ciekawe, ale brakuje Mi tu właśnie ładu i składu. Zacznij używać więcej brzmień, bo tu oprócz Kicka, Clapa, Bassa, Leada i Wokalu nic więcej praktycznie nie usłyszałem. Potem robi się monotonnie. Mi to nie przypasowało, nie wiem jak innym, starałem się oceniać od strony technicznej. Słychać jednak postę

, poprzednie nutki były gorsze.
Guru Josh Project - Infinity (ElectroMoudy Demo Remix):
Przez kilka sekund cisza. Potem - przepraszam, że to powiem - uśmiałem się strasznie z tego Wokala z Ivony

No tego typu Syntetyzery do muzyki za bardzo nie pasują Moim zdaniem... Ale to już Twój wybór, Ja bym to wywalił i poszukał jakiegoś Angielskiego Syntetyzera, żeby ładnie chociaż to powiedział

Dalsza część - nareszcie coś tutaj z sensem zaczyna grać, choć nadal takie piski, jęki, to czego nie lubię. Nie da się tu nic za bardzo powiedzieć, brzmienia ogólnie dobre, poczekam na pełną wersję. Ogólnie życzę powodzenia w dalszych produkcjach!
Pozdrawiam