Kevin O - Kom Och Festa Med Oss (Thiethmar rmx) demko

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
thiethmar
Użytkownik

Kevin O - Kom Och Festa Med Oss (Thiethmar rmx) demko

Post autor: thiethmar »

Witam. Dziś prezentuję Wam kolejne demko. Piszcie co poprawić :D pracuje jeszcze nad przejściami.

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/14388352/file.html
Awatar użytkownika
Warp
Nowicjusz

Re: Kevin O - Kom Och Festa Med Oss (Thiethmar rmx) demko

Post autor: Warp »

Slabo slychac kicki i haty, na poczatku nie slyszalem bassu ale to dlatego ze nalozyles na niego chyba reverb i jakis filtr, ciezko go odróżnić od lead'u (jesli sie myle to znaczy ze tam wcale nie ma bassu :P ) popracuj nad przejsciami. Tonacja lead'u i bassu pasuje do vox'u aczkolwiek lead jest za glosny w stosunku do beatu. Sporo pracy przed Toba! Powodzenia i pozdrawiam ;)
Moudy

Post autor: Moudy »

Hit'hats dobrze wpasowany, clap słysze też może byc. Ogólnie jak wchodzi leadzik to w tempie się spóźnia, ale może być i mi bassu brakuje. Pracuj może być coś ciekawego, aka bass hunter.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Zaczyna się nie zaciekawie, jakby od dalszej części utworku, nie od jego początku, ale rozumiem, że to Demko, więc się specjalnie tego szczegółu nie czepiam. Hi-Hat dosyć dobrze wpasowany, ma ciekawą barwę. Wokal całkiem ciekawy, dobrze wpasowany w utworek. Nie wiem czemu co jakiś czas wszystko jakby znika i zaczyna się od początku - wchodzącym Bassem. Ogólnie słyszę duży post&#281 ;p , popracuj tylko nad przejściami, bo są trochę cienkie. I w ogóle Kicka nie słyszę, mam wrażenie, że całe Demko jest takim "Itrem" do głównego motywu z Leadem. Poczekam więc na pełną wersję.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ