Dawno zadnych kawalkow tutaj nie dodawalem bo od 3 miesiecy nie siedzialem wogule na fl-u xd ale dzis zabralem sie do roboty krotkie demko przed chwila zrobione
hmmm no wiec powiem tak... poczatek mogles zrobic inny z jakims wejsciem, na pad daj dealy ale sama barwa pada jest nawet fajna, vocal fajnie slychac bynajmniej u mnie, no ale to demko dlugie nie jest wiec za duzo nie pozna powiedziec, ale tak jak mowilem popracuj nad poczatkiem i wejsciem i moze byc dobrze pozdro
Więc: Na początku prawie w ogóle nie słyszę tego wokala, coś tam słychać, ale bardzo słabo. Później wokal się jednak trochę podgłaśnia. Ten Synth/Pad wymieniłbym, lub nad Nim popracował, bo nie jest zbyt dobry. Ogólnie nie wiem czemu nutka nie posiada Bassu, tempo również dosyć wolne, a szkoda. Perkusja jako tako ujdzie, ale bez Bassu to wszystko brzmi bardzo pusto. Hi-Hat i Clap powinny być troszkę głośniejsze. Ogólnie Demko, no niestety, słabe, musisz popracować. Wiadomo, to dopiero demko, więc to i owo się zrobi, ale póki co nie podoba Mi się. Poczekam jednak na pełną wersję, życzę Ci powodzenia i udanej produkcji.