La Roux - Bulletproof (Electrogroove Mix) [HQ]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

La Roux - Bulletproof (Electrogroove Mix) [HQ]

Post autor: DjOhma »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsupershare.pl%2F%3Fd%3D001E8D4D1

Kod: Zaznacz cały

http://www31.zippyshare.com/v/86061233/file.html
Waga: 13.37 MB
Czas: 5:50
Jakość - 320

Zapraszam do Oceny.
Moudy

Re: La Roux - Bulletproof (Electrogroove Mix) [HQ]

Post autor: Moudy »

swietny motyw lubie takie cos wiecej reverba.
kick przede wszystkim bym zmienil na dluzszy i snare bardzo podbil.
Wiesz co jak by ta nuta byla urozmaicona to była by świetna bo motyw mi się naprawdę spodobał.
Wiecej Reverba, wymienic i podbic kick snare. Troche za duzo wolnej przestrzeni
ale pracuj 7,5 / 10
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Post autor: kryla »

Kick podbić, ten motyw od 1 :0 świetny. Samo melo jakoś szczególnie nie wypadło, monotonne można powiedzieć. Chodz po chwili trzeba przyznać że fajnie nakręca. Śmiało możesz uznać nutkę za udaną. Ode mnie dostniesz 8 / 10. Powodzenia w dalszych produkcjach, bo masz potencjał co nie ;D
romeoxx

Post autor: romeoxx »

Oj potencjal jest wielki,takze winszuje talentu...z tego co słychac tak jak to Moudy napisał sporo wolnej przestrzeni.Miłe zaskoczenie od 2:50 ...troszeczke vocal mi przeszkadza,jakby to ujac nie wgral sie tak super...ale melo nadrabia ;D
Czekam na kolejne remole,mashupy z twojej strony...
Ps jakbys juz zostal jakims znanym Dj to podeslij czasem darmowe wejsciowki :D
Pozdro i powodzenia ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Więc: Zaczyna się nieco za standardowo jak dla Mnie, ale już może tak zostać :p Kick jak dla Mnie nawet mocno podbity, myślę, że jednak nie trzeba z Nim nic więcej kombinować, może troszkę na EQ podrasować Go. Tak to reszta Perkusji jest całkiem niezła, podobają Mi się niektóre kombinacje Perką :) Przejścia, jak to przejścia, szału nie robią, ale są całkiem poprawnie wykonane. Bassik wydaje Mi się, że jest lekko za suchy i płaski, pobawiłbym się z Nim na EQ. Podoba Mi się ten Pluckowaty Synth - ma ładną barwę :p Wydaje Mi się, że wokal nieco jednak fałszuje z resztą brzmień, jak dla Mnie jest ciut za wysoko, ale może to tylko Moje odczucie. Tylko główne Melo nieco Mi się nie podoba - przypomina Mi przyspieszone Melo Jakarty - Superstar :p Poza tym nutka dosyć dobrze wykonana, czego tu się czepiać.. Całkiem nieźle wszystko wykonane, parę drobnych błędów, ale ogólni jest całkiem ok ^^D

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Nuteczka ładnie wkręca :)

Motyw bardzo dobry :) Troszkę ten vocal jakoś taki dziwny... nie wtapia mi się w resztę, ale ja to już głuchy jestem xD

Brzmienia są fajne... ale czasami słychać fałsze ;)

Ogólnie to dam 9/10 ale to tylko za ten faajny motyw główny ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Post autor: Corn' »

No wokal fałszuje, szczególnie słychać to w breakdownie. Początek nawet, główny motyw mi się spodobał ;D , no ale nad barwą bassu musisz jeszcze popracować, bo taki pusty trochę. Ogólnie, choć może nie za bardzo oryginalny, to i tak fajny pomysł na nutkę, popracuj jeszcze a może być nieźle. :D
Powodzenia.
ODPOWIEDZ