Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
obiadeq

Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)

Post autor: obiadeq »

Kod: Zaznacz cały

http://mp3.wp.pl/ftp/t/34/57/245734.mp3?fname=Freewell-Languard_-_Przepraszam_2009_%28Freewell_Remix%29
Taki sobie ten remix:p Prosze o ocene.

Kod: Zaznacz cały

http://www.freewell.mp3.wp.pl
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Re: Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)

Post autor: bil maks »

kurcze no troszke dziwnie to wyszlo
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Wejście takie trochę na odczep się ale dajmy na to, że może być. To wejście Bassu coś Ala Verano, da się słyszeć podobne wejście z Filtra i to przedłużenie Bassu również u Nich. Kicka nie ocenię zbytnio dokładnie, bo słucham na tandetnich słuchawkach, ale z tego co Mi się udało usłyszeć, to czasem zginie w tle. Dość ciekawe Loopy, ale jest ich Moim zdaniem za dużo, tworzą chaos w nutce, przejście ciągle jednym Uplifterem, coś mało pokombinowałeś. Sam Bass da się przeżyć, choć bym Go wymienił. Mix do poprawki słyszę, niektóre brzmienia się zlewają ze Sobą. To zacięcie wokalu to takie dość znane jest, ale może być. Potem dość ładne dzwoneczki, ciekawe Melo tam pod Nie dałeś, chodzi Mi o ten odcinek, co gra pełny wokal. Sam wokal dość dobrze wpasowany, słyszę potem dobre główne Melo hehe :D No dobra przyznam się, że Moje, co tu ukrywać, dla dobra sprawy dałem ;) Ten Lead ginie lekko, barwę ma całkiem ciekawą, ale za specjalnie Go nie słychać. Ogólnie powiem tak: Sporo do poprawki, na pewno Mix, bo jest chaotycznie strasznie, bardzo dużo (chyba aż za dużo) brzmień perkusyjnych dałeś. Przejścia mogłyby być lepsze, Uplifter mocno daje w uszy czasem. Brzmienia zbytnio nie porywają, nie są jakieś szczególnie wyśmienite. Ogólnie ćwicz dalej, bo wiem, że stać Cię na więcej :)

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

bil maks pisze:kurcze no troszke dziwnie to wyszlo
To sie nazywa fachowa ocena ..

Bass słaby , perka spoko .. fałsze jak to u ciebie ;/ ;/ vox mnie tam nie pauje ,melo takie se , master popraw mix też ..

Ty tego tutaj wczesniej nie upałes ;D ?

Pzdr.!
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

lepszy master by sie przydal.. niektore dzwieki za cicho a niektore za glosno.. kick wogule slabo daje..

hm... 6/10
ODPOWIEDZ