Louis Garcia feat. Ann Hope,Hagen Leipold & Michael Murauer - Ibiza 2k9 (Heatloverz)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
romeoxx

Louis Garcia feat. Ann Hope,Hagen Leipold & Michael Murauer - Ibiza 2k9 (Heatloverz)

Post autor: romeoxx »

Zapraszam na Ibizeeee
:banan:
24v49p4.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 95 razy

Louis Garcia feat. Ann Hope,Hagen Leipold & Michael Murauer - Ibiza 2k9(Heatloverz remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www29.zippyshare.com/v/51129825/file.html

Jedzie ktos ^D^

Kate_67

Re: Louis Garcia feat. Ann Hope,Hagen Leipold & Michael Murauer - Ibiza 2k9 (Heatloverz)

Post autor: Kate_67 »

:D Jak postawisz bilet to jedziemy ^D^
Awatar użytkownika
Soczek
Weteran

Re: Louis Garcia feat. Ann Hope,Hagen Leipold & Michael Murauer - Ibiza 2k9 (Heatloverz)

Post autor: Soczek »

jakby był ktoś chętny na Ibize to ja sie zgłaszam do składuu.. :D Fajnie by było jakby sie skołowała jakaś ekipa :) a i wydatek myślę nie był by zbyt wielki :)
blady337

Post autor: blady337 »

under337 pisze:jakby był ktoś chętny na Ibize to ja sie zgłaszam do składuu.. :D Fajnie by było jakby sie skołowała jakaś ekipa :) a i wydatek myślę nie był by zbyt wielki :)
Szukasz chętnych na Ibize??:p
Awatar użytkownika
kwietniu24
Specjalista

Post autor: kwietniu24 »

czuc ze to ibiza hihi thx konkrecik :D polecam goraco
a co do wyjazdu to to ja tez chetny jestem hihi JOKE
Awatar użytkownika
Dudus
Ekspert

Post autor: Dudus »

hmm Ibiza :) planuje wyskoczyc na Ibize, ale jeszcze nie teraz, nie w tym roku, no chyba ze bilecik mi postawisz :D to czemu nie :D
ODPOWIEDZ