Love&Fate HQ [refren]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Love&Fate HQ [refren]

Post autor: DJ Adammo »

Kod: Zaznacz cały

http://djadammoo.wrzuta.pl/audio/716EFtmG9hk/love_fate_dj_adammo_2010_h_demo
A więc co o tym myślicie ?? Nie zapodałem początku bo jeszcze kulawy jest trochę... ale fajnie wkręca ;]

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Re: Love&Fate HQ [refren]

Post autor: yogi1221 »

Oh kozak! powiem, że naprawde nieźle wkręca :P Podoba mi się barwa bassu. Brzmienia są na poziomie. Nic tylko czekać na full'a :)
9/10

Pozdrawiam.
Moudy

Post autor: Moudy »

Z bassem housowo-sawowym ładnie trafiłeś podoba mi się. Wiesz co tylko te hi-haty drażnią moje uszy, wg mnie są zbędne akurat takie, nie dość że trochę za wysokie to zbyt ściśle ustawione i przez to trochę się zlewają z pogłosem. Lead też niczego sobie nawet niezły ładna barwa ale postaraj się o głębie. Nuta ogólnie trzyma poziom
8,5/10 póki co
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Dzięki za komenty Panowie ;) I thx za rady Moudy, przydadzą się ;] Wiem że są błędy... Dlatego nie dałem początku ;) Bo trochę kuleje jak narazie, kminie intro :) Pozdrawiam ;]
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Ojjj Adammo wymiatasz :D

Naprawdę produkcja podchodzi pod progresywny hałsik... ale też są elementy komercji :)

Na prawdę bardzo dobra produkcja. Pojedynczych błędów nie będę wypominał, bo sam chyba dobrze wiesz, gdzie one są.

więc czekam razem z resztą na FULLa, który nas powali :D

Pozdro ;)
Fun-A-Tic

Post autor: Fun-A-Tic »

Dołączam się do prośby o full tej nuty. I zarazem mam nadzieje że reszta utworu będzie na takim samym poziomie.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Postaram się to skończyć ;] Intro w sumie już prawie mam ;] ... Tylko nad przejściami musze posiedzieć... W dodatku brak czasu jak narazie - praca :/ Najlepiej to być na bieżąco z własnym projektem, bo później jak się odłoży to na jakiś czas... to ciężko się połapać później ;] Dlatego postaram się zrobić jak najszybciej ;)

THX za komenty Panowie ;) Pozdrawiam ;] ^^
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Jesli nie wyjdzie full tego to Cie zabije :D . Kreci jak w piz*u. Extra :P
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Post autor: kryla »

Pierwsze cooo, to kick! w ogole tu nie pasuje. Taki ciężki jakiś i zbyt mozolny. DO reszty nie mam zastrzeżeń, twój styl ładne dzwięki. Kończ kończ bo warto 8,5 / 10 ;)
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Nie wiem czemu nie poszedł Ci ten kick ;] ... Wg mnie właśnie taki, dobrze tutaj pasuje ;] Ale to zależy od gustu ;)
ODPOWIEDZ