Tak jak powiedział Pablo$, powinien tu znajdować się na wejściu jakiś Boom czy Downlifter, bo takie wejście słychać, jakby było wycięte z jakiegoś Seta. Snare dość dobry, całkiem Mi się podoba, ten Hi-Hat też fajny, ogólnie takie motywy z bocznymi dźwiękami czasami słyszę i Mi się podobają, fajne nawet to Pianinko wchodzi w ostatnich taktach, Bassik tam gra, no ujdzie też w miarę. Ten Lead potem całkiem ciekawie gra, podoba Mi się nawet. Kick dość mocno nagłośniony, tylko bym podbił wysokie tony u Niego trochę, bo słabo kopie. Bassika tam mało słychać, przydałaby się bardziej rozwinięta Perkusja, popraw Mix trochę, bo niektórych dźwięków nie słychać zupełnie. Dalej to już standard, wymiotuję już powoli tym wokalem Feel'a, ale cóż, innym może się podobać, więc nie będę bluzgał za to, że miałeś chęć to Zremixować. Mogłeś chociaż jednak odrobinę zmienić Melo, jego podstawę, czy "klocki" Bo Melo na żywca wzięte z Midka, a to Mi się nie podoba niestety. Dalej leci praktycznie to samo, cały ten utworek sprawia wrażenia, jakby takiego Intra. Czekam na coś więcej, ale dalej nic nie ma, zdecydowanie dałbym głośniejszy i ostrzejszy Bassik, lepiej rozwiniętą Perkusję, Melo i wokala bym przerobił.. Ogólnie Ja tu widzę sporo pracy, nie wiem jak inni, słabo rozwinięta ta nutka Mi się wydaje. Pracuj dalej
Pozdrawiam