Mango & Kazusa - Sunahama (Original mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

Po przepięknych latawcach (Kites) przyszła pora na kolejny utwór ze stajni Mango. Zaraz pewnie tu Bartek z Kacprem zalecą, więc może coś więcej napiszą na temat tej nutki, ale ja powiem ze swojej strony, że utwór jest magiczny :) Polecam wszystkim ;-)

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/143791755/d6c783d7/Mango__Kazusa_-_Sunahama__Original_mix___wwwMuzikumpl__Pawel1987.html
Pozdrawiam, Paweł ;)
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Re: Mango & Kazusa - Sunahama (Original mix)

Post autor: KOT ANDRZEJ »

Tak... Czekalem na ten walek może nawet miesiąc, ale opłacało się. Zaczyna się tak jak

RIP i już przez chwile zwątpiłem :D Ale póżniej to już co raz ładniej... Kolejny track od

Mango do kolekcji, troche sie ich nazbierało ale ten wałek chyba zagości w Top5 :]

Bezapelacyjnie 10/10

pzdr.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Ja tak jak Kacper,myślałem,że to już RIP,ale po rozkręceniu jest już zupełnie inaczej ;) Katowanie RIP`ka zapewne nie przeszkodzi mi,aby znowu cieszyć się tą wspaniałą nutą!
Melodia jest niesamowita,linia basowa i klimat wręcz idealne.. ;) Mam już dwie katorgi na najbliższe dni ;P
Awatar użytkownika
Royber
Klubowicz

Post autor: Royber »

ale klimat :)
melo wspaniałe:p
najwyższa półka :)
Marcin

Post autor: Marcin »

Bardzo przyjemny progresywny kawałeczek. Ostatkiem Mango & Kazusa zaskakuje mnie swoimi traczkami. Polecam Wszystkim Użytkownikom :)

Pozdro by Kabun ;)
ODPOWIEDZ