Mario Van Paulo - Fuck Dream Machine (Progressive trance dream 2009)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Mario Van Paulo

Mario Van Paulo - Fuck Dream Machine (Progressive trance dream 2009)

Post autor: Mario Van Paulo »

Witam, chciałem wam zaprezentować mój najnowszy kawałek w stylu progressive trance. :) zapraszam również do mnie

Kod: Zaznacz cały

http://www.mario-van-paulo.mp3.wp.pl
link:

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/96814688/file.html
Moudy

Re: Mario Van Paulo - Fuck Dream Machine (Progressive trance dream 2009)

Post autor: Moudy »

też robiłem remix tej nuty tzn z tym wokalem... jest gdzies na tym forum 'Dream Machine'
ogólnie nutka fajna tylko ulozenie melo mi nie odpowiada, za malo rytmiczne. Ale dzwieki i calosc niezle 9 / 10
October Manov

Post autor: October Manov »

Nieznam się na trance, ale powiem że te progresywne brzmienie jest idealnie dobrane z całością, wszystko ładnie pasuje widać że nuta ambitna i niema rzeźni w niej.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

gdyby nie ta perka rownie dobrze moznaby to podpiac pod mjuze z radia
tylko ta perkusja dales odczuc ze to progressive, reszte w calosci bym wymienil
slaba melodyja, bas idzie caly czas tak samo(??)cos nie teges
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

ciekawie skomponowne tylko monotone troszke jak dla mnie
Rafaelloacer

Post autor: Rafaelloacer »

choc to nie moje klimaty to podobalo sie, technicznie bez wiekszych zastrzezen, fajna melodia, ktora choc nie zmienia sie to dzieki przejscia i nalozonym efekta nie jest monotonna, kawalek na 9.
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, kawałek bardzo fajna melodię, słychać tam błędy które pewnie słyszysz ;) Nie wiem co by tu dalej mówić, powiem że jest nieźle ;)

Pozdro i życzę sukcesów!
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Zajebista perka. Już za nią samą masz u mnie Mega plusa. Tan wokalik świetny jest. Lead dobry, podoba mi się. Dobrze współgra z resztą mixu, przez ten bass? w 1:10 zaczyna się lekki chaos, przejście świetne. pad czysty, dobre melo ma. Potem już profeska.

Pozdrawiam
krajens

Post autor: krajens »

jak dla mnie nielze, 8\10
fajnie basik ustawiony ;]
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Dość niekonwencjonalny pomysł na wejście do tej nutki :) Ogólnie również nie specjalizuję się w tym gatunku, więc Moja ocenka nie będzie w pełni profesjonalna oraz jakaś szczególnie obszerna, powiem krótko: Początek Mi się całkiem spodobał, choć troszkę tam chaosu się wkradło, jednak nieznacznie. Całkiem ciekawa Perkusja, dużo jej, zwłaszcza na początku, jej brzmienia są całkiem ciekawe :) Ten kobiecy głos, który mówi "Dream Machine", w niektórych miejscach ginie w tle, podgłośniłbym Go. Również nad Kickiem bym popracował, oraz przejścia lepiej wykonał, uzupełniłbym je, żeby były po prostu pełniejsze, nie były puste, mam nadzieję, że wiesz o co Mi chodzi :) Tak to ogólnie utworek całkiem przyjemny, choć Mnie osobiście jakoś szczególnie nie porwał. Na pewno da się posłuchać ;)

Pozdrawiam :)
Mario Van Paulo

Post autor: Mario Van Paulo »

Thx za ocenki :D No myśle też że troche musze popracować nad przejściami, ale mam dość skromne środki tzn. słaby komp ;/ ale staram sie jak moge.. ;) Pozdrawiam i dzieki za komentarze :) Wkleiłem na forum już moją nową nutke, myśle że sie wam spodoba, wkręca dopiero od 1:30 ale jest fajna :D
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

a mi sie wejscie wrec przeciwinie podoba :D i ten vocalik :D nie bede szczegolowo komentowal jak tatego frugiego ale tamten fajniejszy za ta ten 4- :D
tibi89

Post autor: tibi89 »

Bardzo dobra produkcja! Ciężko jest trafić tak dobry technicznie kawałek na tym forum. Masz u mnie wielkiego plusa :) oby tak dalej. Pozdro
ODPOWIEDZ