Początek dałbym jakiś bardziej energiczny - Loop z Kickiem, może jakiś Breakbeat w międzyczasie, i potem energiczne przejście do Bassu, bo tak to ten początek to taki suchy i pusty z samym Kickiem jest. Potem słyszę jakiegoś Loopa do Kicka, ale ten Loop gra za głośno w stosunku do wyżej wymienionego Kicka, wtedy Kick traci Power. Uplifter całkiem całkiem, Mix do poprawki, Kicka w ogóle w dalszej części nie słychać, Master również do poprawki, w niektórych miejsach wszystko się zlewa. Jak wchodzi ten Lead z Filtera, to dość dziwnie brzmi, tak jakby się trząsł, jeśli można to tak nazwać. Bass ujdzie w tłoku, Lead Mi się nie podoba, mógłby być lepszy, przejścia można zaliczyć, aczkolwiek nic szczególnego - zwykły Boom albio Uplifter

Wokal całkiem dobrze wpasowany, ale szczerze mówiąc, przejadły Mi się te wokale. Melo słyszę z Mida, to niedobrze, staraj się samemu układać Linie Melodyczne, to podnosi kreatywność. W dalszej części Lead jest ciut lepszy, ale jest że tak powiem płaski, odstaje lekko od reszty. Cóż, sporo tutaj do poprawki, ale myślę, że w pełnej wersji powinieneś Sobie poradzić, zwłaszcza, że słyszę postę
Pozdrawiam