Markpsp - Come on! - komentować!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
marekpsp
Użytkownik

Markpsp - Come on! - komentować!

Post autor: marekpsp »

No to pełna wersja :D
Poprawiłem Mastering, Kick kopie mocniej i wgl. :D

DOWNLOAD:

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/35429937/file.html
Shaggy1988
Użytkownik

Re: Markpsp - Come on! - komentować!

Post autor: Shaggy1988 »

wg mnie za malo dynamicznie
DJ Krzyk

Re: Markpsp - Come on! - komentować!

Post autor: DJ Krzyk »

Początek taki trochę standardowy, Kick niby mocniej kopie, no ale to jeszcze nie to, Moim zdaniem powinien być jeszcze głośniejszy i bardziej podbity. Te Close Hi-Haty na początku są całkiem dobre. W 0:13 ten Tribial Fill - nawet Mi się podoba, ale powoli Mi się nudzi, bo coraz częściej słyszę Go w różnych nutkach. Ciekawe Loopy później dochodzą, przydałyby się tutaj miejscami Crashe. Niekiedy są, ale stanowczo za mało ich, potem dochodzi całkiem niezły Clap, tylko ściszyłbym Go. Bass taki lekko nie w Moim guście, nie za bardzo Mi się podoba, kojarzy Mi się lekko z Dickheadzami. Da się Go posłuchać jednak. Melo ujdzie, ten Lead nie jest aż taki strasznie zły, Snare'y całkiem ciekawe, dość fajny Uplifter. Te wokale już Mi się przejadły, nie zachwycają Mnie. Główne Melo też jest dobre, Lead na Nim też o wiele lepszy niż ten, co był chwilkę wcześniej, tylko dałbym jakiegoś lekkiego Phasera/Flangera na Niego, żeby trochę soczyściej i żywiej brzmiał, bo tak to ten Lead brzmi dość płasko. Cały motyw z Leadem nie jest za dobry - Bassik gra za cicho, Kick też, ogólnie Mix bym poprawił w tej nutce. Potem niepotrzebnie powtarzasz początek, mogłeś bardziej pokombinować. Ogólnie nie jestem do końca zadowolony z tej nutki, aczkolwiek post&#281 ;p y robisz, jest o wiele lepiej niż było kiedyś, kiedy oceniałem Twoją pierwszą nutkę. To się najbardziej liczy. A więc zachęcam do dalszej pracy, nie poddawaj się, na razie tę nutkę oceniłbym na 3 - w szkolnej skali ocen.

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ