Max Furtado - If You (Radio Edit)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Faq

Post autor: Faq »

Premierka specialnie dla was ;]

Wersja: Radio Edit
Czas: 3:32
Jakość: 192 kb/s

Download:

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/86996418/file.html
Nutka w trochę innym stylu niż robię standardowo ;]

Oceniać ;)

Kazdy komentarz przyjme na klatę ;)
DJ Krzyk

Re: Max Furtado - If You (Radio Edit)

Post autor: DJ Krzyk »

Faq pisze:Kazdy komentarz przyjme na klat&#281] Haha xD Co do ocenki: Ciekawy wokal na początku, fajne te Clapy na koniec taktu. Ładny Bass, całkiem Mi się podoba, Lead już dośc znany, coś Ala Max Farenthide. Nieźle wyszła ta piszczałka :) Podoba Mi się jej Linia Melodyczna. Mixu i Mastera nie ocenię, bo słucham na dość tandetnych słuchawkach. Kick (przynajmniej na słuchawach) całkiem dobrze bije, podoba Mi się jego barwa. Krótkie wokale dość znane. Clap też już przeorany lekko przez wiele osób, ale u Mnie On zawsze znajdzie uznanie :D w 0:18 wchodzi dziwny Perkusyjny dźwięk. Dziwnie Go słychać. Przejścia są poprawne, ale nie wnoszą nic nowego. Całkiem fajny Breakbeat gra w tle, Bassik ten w przejściu do głównego Melo też Mi się podoba. Podoba Mi się ten Reverse Kick na krótko przed Kickiem, lubię tego typu rozwiązania. Plus dla Ciebie za kilka Linii Melodycznych do tej piszczałki, przez to utworek się nie nudzi. Mogłeś poszukać większej ilości brzmień, bo w niektórych momentach dość pusto się robi. Ten Lead Sawowy nie podoba Mi się za bardzo, dziwnie brzmi, barwa sama w Sobie jest nawet ciekawa, ale jest On dość płaski. Ogólnie co tu mówić - utworek dość dobry, lekko standardowy pod względem ułożenia, brzmienia też nie są jakieś szczególnie wyszukane, ale mogą się podobać :) Nutka generalnie dobra :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no to poczatek mi sie podoba, voxy tez sa fajne, shake tez fajnie brzmi, basik mi sie podoba, kick tez moze byc ma kopa, ogolnie mi sie podoba :) pozdro tyle odemnie
Faq

Post autor: Faq »

Dzieki chłopaki ;] może ktos jeszcze oceni ? :P P
gajek#

Post autor: gajek# »

Kazdy komentarz przyjme na klatę ;) [/QUOTE]

musisz cieżka ta klate miec xd
ODPOWIEDZ