Mbrother - Trebles (Max Farenthide 2k9 mix)+Disco Superstars

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Re: Mbrother - Trebles (Max Farenthide 2k9 mix)+Disco Superstars

Post autor: Bartezz »

housemaniac pisze:przecież to nie jest house ;|
Ale Jak Byś Jeden Czopku z Drugim zauwazył to Jest Tez Dział Dla Electro co juz nie wątpliwie podlegają te Songi ;)
Dj Dub

Post autor: Dj Dub »

ściągam do kolekcji :)
Awatar użytkownika
Shinighami
Klubowicz

Post autor: Shinighami »

przecież to nie jest house ;|
właśnie :D :D to nie jest house :ok: , to shit
Ale Jak Byś Jeden Czopku z Drugim zauwazył to Jest Tez Dział Dla Electro co juz nie wątpliwie podlegają te Songi
jak to jest elektro to ja jestem archanioł, to pod manieczki można przypiąć, Masaka raczej bym nie obrażał bo wiem co on wrzucał chociażby w dziale trancowym i koleś ma łeb do muzy a twoje wrzutki źle mi się kojarzą

poza tym myślałem, że nasz kraj w końcu wyrósł z tych wszystkich umciap ciapów, i że ludzie zaczną słuchać dobrej muzy ale nasze kochane forum wciąż mi przypomina że nie :D
straszne są te utwory, normalnie tapeta zaczęła mi złazić ze ścian przez ten szajs.

Potwierdziło się też to co ostatnio napisał WIROOZ, że jak sie napisze że ten utwór to np. Shitownia - Shiterski track (Max FRAJERhide mix) to od razu wszystkim pocieknie po nogach.

ps. po raz kolejny WIDAĆ JAK NA DŁONI ABY ROZDZIELIĆ OBA DZIAŁY bo kwasy wychodzą potem

TAK WYGLĄDA IMPRA GDZIE JEST HOUSE

A TAK GDZIE WASZE PSEUDO ELEKTRO :D
P@co
Użytkownik

Post autor: P@co »

Trebles juz dawno temu slyszalem , jest chyba nawet na nowym secie z energy vol 16 ale nie moglem znalesc tej wersji takze dzieki za wrzutke. Co do drugiej nutki moze szalu nie robi ale lubie remixy Maxa wiec laduje na dysku. Ogolnie Thanksa zostawiam.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

O panie... ile razy można wałkować to samo?

Jedni lubią muzykę komercyjną, a inni nie. Tak ciężko to niektórym zrozumieć?

O gustach się nie dyskutuje... to jest taka stara zasada i się jej trzymajmy...

Ja tam uwielbiam muzykę komercyjną bo przy niej się potrafię bawić całe noce bez wytchnienia... ale co ja tam wam będę tłumaczyć :) To jest to co lubię i koniec tematu :)

I NIE ROZMAWIAJMY JUŻ WIĘCEJ O GUSTACH... (KOMERCHA CZY NIE) BO Z TEGO TYLKO KŁÓTNIE SĄ!!!

Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Shinighami pisze:właśnie :D :D to nie jest house :ok: , to shit

jak to jest elektro to ja jestem archanioł, to pod manieczki można przypiąć, Masaka raczej bym nie obrażał bo wiem co on wrzucał chociażby w dziale trancowym i koleś ma łeb do muzy a twoje wrzutki źle mi się kojarzą

poza tym myślałem, że nasz kraj w końcu wyrósł z tych wszystkich umciap ciapów, i że ludzie zaczną słuchać dobrej muzy ale nasze kochane forum wciąż mi przypomina że nie :D
straszne są te utwory, normalnie tapeta zaczęła mi złazić ze ścian przez ten szajs.

Potwierdziło się też to co ostatnio napisał WIROOZ, że jak sie napisze że ten utwór to np. Shitownia - Shiterski track (Max FRAJERhide mix) to od razu wszystkim pocieknie po nogach.

ps. po raz kolejny WIDAĆ JAK NA DŁONI ABY ROZDZIELIĆ OBA DZIAŁY bo kwasy wychodzą potem

TAK WYGLĄDA IMPRA GDZIE JEST HOUSE

A TAK GDZIE WASZE PSEUDO ELEKTRO :D
Tam Tez Taki Mądry byłeś?? Z tego Co Mi Wiadomo czasy vixy juz dawno mamy za Sobą wiec nie pier*ol mi takich bzdur jak byś pozjadał wszystkie rozumy w tym tez swój.
Awatar użytkownika
Shinighami
Klubowicz

Post autor: Shinighami »

Tam Tez Taki Mądry byłeś?? Z tego Co Mi Wiadomo czasy vixy juz dawno mamy za Sobą wiec nie pier*ol mi takich bzdur jak byś pozjadał wszystkie rozumy w tym tez swój.

tam był spokój od momentu kiedy rozdzielono trance od techno, bo wcześniej też takie kwiatki pojawiały się na forum, i nie p***dole tylko mam racje.

komercyjną muze to robił Michael Jackson a nie Frajerhide, no ale spoko możecie sobie to nazywać "komercyjną muzyką", tylko niech będzie od tego odpowiedni dział, a nie ja musze codziennie tracić pół godziny czasu na segregowaniu dobrych i niezłych utworów od shitu.
ODPOWIEDZ