[Memories] Alex M.O.R.P.H-Walk The Edge(Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Intro Mix)
Re: [Memories] Alex M.O.R.P.H-Walk The Edge(Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Intro Mix)
Chyba już wszystko było powiedziane na temat tego kawałka. Po prostu rewelacja. 
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Re: [Memories] Alex M.O.R.P.H-Walk The Edge(Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Intro Mix)
Nie no... kosa <3 Na intro dla mnie dobre
-
konradpie
ja mam internet od maja,a na dobre na muzikum uczestniczę miesiąc! co to znaczy B2B? a tam dalej pisze Woody van Eyden,bo jak znam życie huj póżniej wiadomo kto to wycwirzył i tyle? PRZYKŁAD!! ja kocham cj stona,jego genialny kawałek shinig star także,wiec remix inpetto był dla mnie boski. teraz gdzieś wynalazłem nowe wydanie shining star(to co słyszałem na stadium of Sound) i zwariowałem.kto co robi,czy gównoryje piszą o kawałku co chcą.teraz jak nie wiem,żę coś pochodzi z promo singiel vinyl,czy cd,czy,cd maxi to nie wiem!!! w tym kawłaku do którego się odnoszę,jak dla mnie ktoś macza łapy,bo to słychać,to znaczy jest mix!!! czekam na odp..