Dziękuję za Pozdro no i oczywiście oceniam

Ocenka: Na początku gra ładny Loopik z kilkoma dodatkowymi pobocznymi Synthami - Sam początek ogólnie ładnie wyszedł, podoba Mi się. Potem wchodzi całkiem ciekawy Bassik z Filtra, przejścia nie są jakieś strasznie wyszukane oraz szczegółowe, niczym się nie wyróżniają, ale mogą być. Gitarka ma bardzo ładne brzmienie, naprawdę bardzo Mi się podoba

Wokal troszkę Mi nie podpasował, wydaje Mi się, że ma za mało Reeverba/Delaya na Sobie, jest za suchy, no i faktycznie troszkę nie pasuje, ale nieznacznie. Publika całkiem dobrze nagłośniona, nie wybija się, ani nie jest za cicha. Nie podobają Mi się niektórze brzmienia żywcem z Nexusa wzięte, mogłeś spróbować coś Samodzielnie wykręcić, choć oczywiście od tego są Presety, żeby je używać. Bassik ewidentnie powinien być lepszy, ostrzejszy, bo ten troszkę kojarzy Mi się z Bassem Benassiego, ma za mało dołu, jest za łagodny Moim zdaniem. Melodycznie jest całkiem Ok. Ogólnie hmm - jest całkiem dobrze, jednak poprawiłbym tego Bassa, no i wokal. Tak to jest naprawdę ładnie :p
Pozdrawiam