MIKO MINDED - No More (2Headz & Arakida Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Faq

Post autor: Faq »

Download:

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/82382421/file.html
Mile widziane komentarze oraz wszelkie uwagi ;)

Btw: Pozdro dla Krzyka który komentuje każdą nutę jaką wrzucę xD
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: MIKO MINDED - No More (2Headz & Arakida Remix)

Post autor: DjOhma »

Witam ;) . No Powiem Ze Nutka niczego sobie.. podoba mi sie bassik , lagodny a zarazem nosi :D , tylko ze ten vox troszke mi nie pasuje do tej gitarki? na poczatku jak wchodzi.. jakos mi tam cos nie pasuje.. jakby nie rowno vox gral z calym podkladem.. nie wiem.. :P troche odbiega od rytmu . Reszta jest OK ;p chodz zbyt monotoniczne ;) ale posłuchac sie da :) . Pozdrawiam ;) i zycze sukcesow ;) ) ode mnie ocenka +8/10 ;)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Nie no nawet niezly kawalek nawet mi sie spodobal fajny bass gitarka tez spoko ;D ale jak juz wspomnial kolega wyzej to ten vox rzeczywiscie nie pasuje troche i crashe tez bym inne tutaj dal ale takto wszystko ogolnie nawet niezle ;)

Pozdro
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Dziękuję za Pozdro no i oczywiście oceniam xD
Ocenka: Na początku gra ładny Loopik z kilkoma dodatkowymi pobocznymi Synthami - Sam początek ogólnie ładnie wyszedł, podoba Mi się. Potem wchodzi całkiem ciekawy Bassik z Filtra, przejścia nie są jakieś strasznie wyszukane oraz szczegółowe, niczym się nie wyróżniają, ale mogą być. Gitarka ma bardzo ładne brzmienie, naprawdę bardzo Mi się podoba :) Wokal troszkę Mi nie podpasował, wydaje Mi się, że ma za mało Reeverba/Delaya na Sobie, jest za suchy, no i faktycznie troszkę nie pasuje, ale nieznacznie. Publika całkiem dobrze nagłośniona, nie wybija się, ani nie jest za cicha. Nie podobają Mi się niektórze brzmienia żywcem z Nexusa wzięte, mogłeś spróbować coś Samodzielnie wykręcić, choć oczywiście od tego są Presety, żeby je używać. Bassik ewidentnie powinien być lepszy, ostrzejszy, bo ten troszkę kojarzy Mi się z Bassem Benassiego, ma za mało dołu, jest za łagodny Moim zdaniem. Melodycznie jest całkiem Ok. Ogólnie hmm - jest całkiem dobrze, jednak poprawiłbym tego Bassa, no i wokal. Tak to jest naprawdę ładnie :p

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ