Minimal Boys

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
MinimalBoy

Minimal Boys

Post autor: MinimalBoy »

Poniewaz to mój pierwszy wpis na forum Witam wszystkich .Razem z kumplem tworzymy duet Minimal Boys.Działamy od jakis 2 miesiecy wiekszosc materiału robimy na razie przy pomocy FL Studio samplera Akai mpc 1000 i Cubase,juz niedługo dozucimy Korga Electribe .Dobra krotko zwiezle i na temat.Wszystkich ciekawych naszych produkcji zapraszamy na

Kod: Zaznacz cały

http://minimalboys.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNjEwNzUuaHRtbA==
Na stronce znajduja sie nasze numery.Komentarze miłe widziane .Pozdro :) )
DJ Krzyk

Re: Minimal Boys

Post autor: DJ Krzyk »

Co by tu Wam powiedzieć.. Po pierwsze, słucham na słuchawkach, więc Moja ocenka może w 100 % się nie zgadzać z ty, co leci na głośnikach, bo te słuchawki to jakaś taniocha jest :) Jak na dwa miesiące nauki, to powiem Wam, że nie jest źle. Ten pierwszy utworek jaki przesłuchałem (bodaj "Transplantacja") posiada ciekawą aranżację, nie jest źle Melodycznie, tylko za długie takie przejście Downlifterem, a potem Uplifterem, za długo nast&#281 ;p uje wyciszenie. W tym drugim utworku nie Moje klimaty zupełnie, ale dość nietypowo, oraz ciekawie. Może troszkę za dużo powtarzania, ale to tylko Moja sugestia :) Ogólnie jak na 2 miesiące nauki nie jest źle, idziecie dobrą drogą, tylko życzyć Wam powodzenia w dalszych produkcjach i sukcesów :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ