Więc: Na początku całkiem nieźle pobawiłeś się Clapem, ciekawe kombinacje. Powiedziałbym, że niektóre kombinacje Perkusyjne wzięte z nutek Hypera, trochę tak to słychać. Kick niezbyt Mi się podoba, ten Hi-Hat na samym początku również bym wywalił

wymienił. Potem wchodzi straszny, przejedzony, Bass Roba Maytha - jest strasznie głośny, zagłusza wszystko, koniecznie Go zmień, ewentualnie popraw, bo strasznie brzmi i zagłusza. W dalszej części słyszę Kick Pimp Code'a. Niektórze przejścia bardzo dziwne, jakieś takie ucięte, słabe, nie podobają Mi się zbytnio. Jeszcze ten Clap Maytha... Ludzie, ile osób jeszcze Go będzie używać? Akurat teraz ta uwaga nie jest przeznaczona wyłącznie do Ciebie, wiele ludzi Go używa i strasznie się przejada po pewnym czasie, w dodatku trochę nie komponuje się z resztą. Dzwonki ujdą w tłoku. Podoba Mi się za to Lead, który gra od około 1
:10 - ma ładną, agresywną barwę. Wokal dosyć dobrze wpasowany. Mix i Master do mocno do poprawki. Główny Lead dziwnie gra - tak jakby był nałożony na Niego efekt pompki - nie podoba Mi się takie zachowanie, jego barwa ujdzie. Ogólnie nutka nie spodobała Mi się, dlatego, że bardzo dużo błędów popełniłeś. Brzmienia trochę słabe, Mix i Master do poprawy, jeszcze te takie kombinacje Kickiem z głębi (da się usłyszeć w około 4 minucie) wchodzącym, bardzo kojarzy Mi się z kombinacją Hypera - czy On czasem Ci nie pomagał? No Mniejsza z tym. Musisz poprawić błędy, bo całość jest całkiem dobrze sklejona (poza przejściami), ale brzmienia niektóre są fatalne. Jednak jestem w dobrej wierze, i Ja wiem, że dasz radę to poprawić
Pozdrawiam