Moudy & kryla aka SoundStylez - symphony.

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

Moudy & kryla aka SoundStylez - symphony.

Post autor: Moudy »

Witam oto nasze najnowsze dzieło.
Bez jako takich przejść główne melo nieco się spóźnia bo musiałem je zapisać do wava by nie obciążyć sprzętu nie uwzględniłem tempa i dlatego minimalny się spóźina.
Co sądzicie o takiej nutce. Melo będzie solidnie rozbudowane coś aka Scotty.
Główny motyw zaczyna się pod koniec.
Pzdr, czekam na oceny na pewno się odwdzięczę.

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww19.zippyshare.com%2Fv%2F38674218%2Ffile.html
romeoxx

Re: Moudy & kryla aka SoundStylez - symphony.

Post autor: romeoxx »

ja poczkam na melo xD
nyguss
Weteran

Post autor: nyguss »

Zaczeło sie fajnie ale koniec bez komentarza, mnie bynajmniej takie dzwieki nie rajcuja:(
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

no ja czasem Moudy gleboko zachodze o co tak na prawde Ci chodzi w co poniektorych nutkach, ta jest przykladem :D hehe totalnie ani ladu ani skladu ehhh
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Ojoj... panowie spodziewałem się tu jakiejś petardy. Jakiegoś elektrycznego cacka a tu czeka na mnie ogromne rozczarowanie.

Proponuję porzucić projekt i zacząć od nowa. Melo jedynie po podrasowaniu by było ciekawe. Ale na dzień dzisiejszy niestety kawałek nie przemawia, nie buja... a co najważniejsze nie ma tej werwy w sobie, która by porwała wszystkich do tańca :)

Czekam na kolejne demka :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Początek loozik ;) fajny xD Te melo co wchodzi stopniowo.... ma słabą harmonie.. i trochę odstrasza od dalszego przesłuchania, później jest już o wiele ciekawiej :) tylko przydał by się do tego agresywny bass i ładnie by kosiło banie ;) nom i lead jakby był trochę ostrzejszy był... ;) a poza tym wszystko wyraźnie słychać, dobra separacja... Nom i jak kolega wspomniał... nie buja to wszystko... musicie nad tym jeszcze popracować ;) pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ