Mr. Gee - Dance

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Mr. Gee - Dance

Post autor: cajger »

Witam...zamieszczam mój nowy kawałek i oczywiscie jak zawsze zapraszam do komentowania :D :D :D

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/90383810/file.html
Pozdrawiam wszystkich :D
DJ Krzyk

Re: Mr. Gee - Dance

Post autor: DJ Krzyk »

Wejście mogłoby być trochę inne, mogłeś chociaż dać na początek jakiegoś Crasha/Downliftera, nie brzmiało by to tak pusto. Kick dosyć dobrze tupie, jest ciekawie nagłośniony. Clap osobiście Mi się spodobał, ciekawy Uplifter w tym przejściu początkowym, ogólnie Perkusja miło Mnie nawet zaskoczyło, tylko ten dźwięk idący po Lini Hi-Hata mógłby mieć trochę Reeverba na Sobie. Po pewnym czasie nudzi się trochę ten Uplifter, w dalszej części, gdy wchodzi ten Bass, wydaje Mi się, że pewne elementy Perkusji nie idą równo z resztą. Bassik średnio Mi się podoba, ale ogólnie słychać lepsze brzmienia w porównaniu do tych Twoich poprzednich nutek, przejścia nie za ciekawe - mogłyby być lepsze. Czasami Perkusja ginie w tle - popraw trochę Mix. W dalszej części robi się trochę nudnawo, skróciłbym ten utworek, ten Synth co wchodzi w około 4:33 jest strasznie śmieszny wręcz, brzmi jak z jakiegoś Mario, że tak powiem, mówię szczerze. Jest strasznie suchy, ogólnie brakuje Mi tu Reeverba/Delaya. Lecz słychać poprawę, ucz się dalej, będzie dobrze.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ