Mr Gee - Stupidisco Drill Obsession!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Mr Gee - Stupidisco Drill Obsession!!

Post autor: cajger »

zapraszam do komentowania mojego najnowszego kawałka!! :) :) :)

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/52731566/file.html
DJ Krzyk

Re: Mr Gee - Stupidisco Drill Obsession!!

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Na początku Kick troszkę Moim zdaniem za cicho, podgłośniłbym Go o jakieś 5-10 % Clap może być. Ten Lead podobny do tego z kawałka The Drill. Ten cichutki Bassik lekko Mi się z Vixą kojarzy :p Przy większości dźwięków Go nie słychać, ale udało Mi się Go wychwycić. W 0:45 ten Bassik całkiem fajny, ale za głośno On gra, przejście trochę chaotyczne jest, wokal trochę słyszę Spitchowany w dół :) Potem fajny Bassik Benkowy na 3xosc, podoba Mi się do tego BassLine :) Potem troszkę monotonnie się robi, wchodzi ten Lead The Drill, troszkę mało dźwięków tu użytych, mam wrażenie pustki, w niektórych momentach. Przejść tutaj nie ma praktycznie, pomiędzy jednym a drugim motywem jest po prostu ostry przeskok. Snare'y ujdą. W 2:14 całkiem Mi się podoba Bass + Lead, wokal nawet ładnie podłożony, tylko popracuj nad Mixem :) Ogólnie nutka sama w Sobie nie jest aż taka zła, ale zdecydowanie kilka rzeczy bym poprawił :) Koniecznie przejścia, no i więcej dźwięków bym dał :) Mimo tego zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Re: Mr Gee - Stupidisco Drill Obsession!!

Post autor: cajger »

no dzieki dzieki Krzyku :D :D :D ...ten lekki basik co wychwyciles rzeczywiscie jest z vixy :D
W 2:14 całkiem Mi się podoba Bass + Lead
- mi tez sie podoba hehe :P
wiem ,ze musze pracowac nad mixem i przejsciami...kurde ale nie wiem jak sie zabrac za to :P :P :P ...moze z czasem bedzie lepiej...pozdro :)
ODPOWIEDZ