Nowa formacja SoundStylez!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Nowa formacja SoundStylez!

Post autor: kryla »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww21.zippyshare.com%2Fv%2F94402639%2Ffile.html
No wraz z Moudym, założyliśmy formację. To początki dopiero, wszystko się jeszcze rozkręci. Narazie takie demko zaczęliśmy, dajcie kilka rad co poprawić itd..
pozdro! ;]
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Re: Nowa formacja SoundStylez!

Post autor: SleepyHead »

nie postaraliscie sie chlopaki :P
demko slabe, bez charakteru troche zamulone, poniekad wina bledow w mixie :)
ten bass, hmm jesli stawiacie na brzmienie a nie harmonie itp to postarajcie sie o to zeby te dzwieki byly lepsze, glebsze ;)

heh i bez infa w Twoim poscie mysle ze nikt nie mialby problemow z wytypowaniem Moudiego jako czlonka formacji ;D DDDDD
Moudy

Post autor: Moudy »

Heh akurat, w tym wypadku to ja mało dotykałem tego projektu :P
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Początek trochę dziwny, ale rozumiem, że to Demko więc początku nie oceniam ;) No cóż, jak dla Mnie tak źle nie jest, ten Bassik powinien mieć faktycznie chyba nieco więcej dołu, tak to barwę ma akurat według Mnie ciekawą. Perkusja również całkiem Mi się podoba. Nie spodobał Mi się tylko ten idący Melodycznie w górę Lead, jakoś tak Mi nie podszedł, poza tym jego Melo też Mi się nie podoba. W przejściach nic jakiegoś rewolucyjnego nie zaszło, no ale mogą zostać. Ogólnie nutka może być dobra, jak się ją odpowiednio podrasuje, więc zobaczymy co będzie dalej.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Nie jest tak źle :D Bass tylko troche taki wysoki... Dajcie mu peaka na Para EQ, albo bass boost na sam dół w side z kickiem, będzie na pewno lepiej i bardziej dynamicznie ;) Melo faktycznie, dość proste... ale to demko... Fajny początek :) i bassline na początku kozackie... takie mroczne xD Postarajscie się w ver Full :) pozdro :) !!
ODPOWIEDZ