Nowa odsłona By XtcG

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
xtcg

Nowa odsłona By XtcG

Post autor: xtcg »

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/68568751/file.html
Zapraszam....
DJ Krzyk

Re: Nowa odsłona By XtcG

Post autor: DJ Krzyk »

Początek całkiem ciekawie się rozkręca, już na samym początku całkiem dynamicznie wszystko brzmi. Kick powinien na Moje oko mocniej kopać, bo ten tak trochę Stuka. Loopy Mi się całkiem podobają, na początku coś Mi lekko świsnęło, nie wiem czy taki był Twój zamysł, czy też to przypadek - zlikwidowałbym to w każdym razie. Bass troszkę za słaby, za cichy, popracuj nad Nim :) Pierwszy dźwięk Leadowy, dosyć ładny, ma na Sobie dość ciekawie wykombinowane Melo :) Brzmienia Leadowe na ogół poprawne, troszkę Perkusja Mi nie spasowała. Później troszkę monotonnie się robi. Melodycznie całkiem ciekawie to wyszło. Ogólnie popracowałbym jeszcze nad tym, wiadomo, to demko, więc i poprawki się pewno zrobi :) Zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam ;)
xtcg

Post autor: xtcg »

wielkie dzięki za ocenę jak będę miał chwilkę zeby się przysiąść to napewno skończe :D pozdrawiam
thiethmar
Użytkownik

Post autor: thiethmar »

To wszystko Ci Krzysiek fajnie napisał. Potwierdzam, nuta od samego początku wykazuje dużą dynamikę, co od razu przyciąga. Czekam na fulla. Pozdrawiam Thiethmar pres. Hard Bassik
ODPOWIEDZ