LINKACZ:[code]http://www17.zippyshare.com/v/42597188/file.html[/code]
Nowe Demko!xD Andy Jones-Touch Up(demo edit)prosze o ocenki:D
- Andy Jones
- Weteran
Re: Nowe Demko!xD Andy Jones-Touch Up(demo edit)prosze o ocenki:D
no Andy całkiem dobra i przyjemna nutka
oby tak dalej 
Fajne wejście... tym FX i crash'em
Trochę zle zrobiłeś.. ze do kicka od razu dodałeś clap. Jak dla mnie to clap powinien wchodzić jak bass będzie... wtedy taka lepsza pompka jest. Barwa basu fajna i przyjemna... Vocal fajnie wchodzi ten vocal
Słychać synth w tle fajny
Fajny motyw jumpstyle
trochę słabe przejście miedzy jumpstyle a leadem.
Ogólnie to popracuj nad przejściami... bo miejscami są nawet fajne, a czasami są za proste
Kawałek na plus... dopracuj go a będzie fajny kawałek ;)
Pozdrawiam :)
Ogólnie to popracuj nad przejściami... bo miejscami są nawet fajne, a czasami są za proste
Pozdrawiam :)
-
wozny
calkiem calkiem przyjemne...
popracuj jeszcze nad vocalem i towarzyszącemu mu melo.. ogolnie nie mam zadnych zastrzeżen
zycze dalszych sukcesow
-
krajens
nie moje klimaty, ale do konca wysluchalem, nie oceniam, a pod wzgledem jakosci dzwieku wsio ok, tylko w puencie utworu jak lead wchodzi cos mi zaszumialy membrany ![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
-
DJ Krzyk
A więc: Moim zdaniem wejście właśnie powinno być inaczej wykonane, bo tak to dziwnie brzmi to zaczęcie, i suchy Kick potem. Sam Kick aż do przesady Podbity, trochę nieumiejętnie powiedziałbym. Clap to coś w stylu starego Roba Maytha, znam na wylot jego utworki, choćby w jego Remiksie Age Pee - Out Of The Dark, był taki Clap, który był tak naprawdę Scratchem
Bass za bardzo tak jakby wybity, ogólnie Mix i Master mocno do poprawki, barwa Bassu przejedzona, średnio Mi się podoba, przejścia mogłyby być lepsze. Wokal żywcem zerżnięty z oryginału, a szkoda, 2Headz zrobili Wokal, teraz wszyscy Go biorą, no ale trudno, to Twój wybór. Melo ogólnie podoba Mi się. W motywie Jumpowym strasznie cienki Lead, mocno do poprawy On, nie ma soczystości, gra cienko, słaby jest ogólnie. Powiem tak: Mogło być lepiej, ale zobaczymy co będzie w Full wersji 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
nie moje klimaty,ale wszystko brzmi dosyc dobrze i dla fanow gatunku moze sie podobac,mi podoba sie ten clap ale scratch,pozdrawiam
Andy Jones wiec ja moze sie wypowiem
poczatek to nie spacjalny.. ten clap czy tez snare to nie za specjalny... bass moze byc...vocal jest swietny.. pozniej wchodzie nie za specjalny bass.. i wylania sie jakis bells chyba..motyw jumpu jest nie najgorszy... lecz nie za specjalny,,,kick moze bys samle nawed nawed. powiem ze doloz pracy w to a moze byc cos z tego pozdro
poczatek to nie spacjalny.. ten clap czy tez snare to nie za specjalny... bass moze byc...vocal jest swietny.. pozniej wchodzie nie za specjalny bass.. i wylania sie jakis bells chyba..motyw jumpu jest nie najgorszy... lecz nie za specjalny,,,kick moze bys samle nawed nawed. powiem ze doloz pracy w to a moze byc cos z tego pozdro