Hej,
Mam dla was kawałek nowego demka a mianowicie Shaun Baker - Power w moim remixie. Demko jest niestety krótkie (tylko 27 sekund). Jest to narazie tylko motyw.
Mam narazie brak pomysłów co do tego remixu. Prace nad projektem przeją East Sanderz. Napewno później podam wyniki pracy w innym temacie przy full'u Wiele napewno w wersji finalnej zmieni się
Nom fajne demko Fajny bassik I pięknie przechodzi w lead Ciekawie dźwiękowo Szkoda, że takie krótkie Trochę ten loop słaby.. Ale myślę że to poprawisz ;] czekam na fulla :) xD A pozatym to możesz zapodać rmx packa ;] Pozdrawiam ;)
Oj za sucho... niski gitar fajny i dobre ułożenie natomiast brakuje mu spodu.
sample do podbicia. Lead bardzo mi znany ale jest okej. No 27 sekund to trochę mało na ocene, zrób więcej.
I ucz się dalej.
Dzięki za komentarze No niestety jest sucho ale to też troche przez zippy.W FL'u to lepiej brzmi . Przyznam się, że robiłem to 10-15minut. Poprostu siadłem do kompa i mnie coś natchneło Napewno to zmienie :p Loopik też postaram się zmienić.
Co do remix pack'a to jest na forum w tym temacie.
Power
Tu jest troszkę sucho... ładnie jest nawet wpasowany vox. A po za tym raczej nic nie można powiedzieć
Think about the way
Piano troszkę fałszuje... nie wiem czemu. Przejście jest nawet, nawet. Jeżeli chodzi o główny motyw to troszkę kick za mocno podbity. I reszta jest słabo słyszalna. A potem te hardcorowe dźwięki nie za bardzo ogarniam