Hmm witam was po dluuugiej przerwie w muzyce(praca szkola itp):p:p i witam z produkcja ktora stworzylismy razem z kolega prosze o cenne uwagi co do niej bo to dopiero 2 temat i musze jeszcze duzo sie naumiec bo to nie jest to:p:p dziekuje z gory kazdemu kto zkomentuje i wyslucha
Czesc. No przewaznie unikam "userow" ktorzy maja mniej niz 20 pastow.. ale ok , skomentuje. Kick za malego kopa ma, bassu. taki pusty jakis. nie wiem czy to jakis remix.. bo wykonawcy nie podales. bynajmniej takiego Voxa nie znam . Melo ładne , sam pomysl, bo dzwiekowo troszke slabo, . Ładny sam Vox chodz malo sie dzieje... pasuje wszystko, jest ok ale szalu wiekszego nie zrobil . Monotonia jest dosyc widoczna.. . Moze zglos w dziale Pojedynki ... 13 ton muzium ten kawalek, przeczytaj regulamin.. i zglos g. bedzie w czym wybierac, moze akurat sie ludziom spodoba i bedziesz na liscie pozdro ode mnie ocena 6 / 10
no dzieki wielkie aa nazwa jest ale potem jak sie w link wejdzie i oglolnie brzmi ona tak BROS - WHEN WILL I BE FAMOUS(SongTech & JustEvil Remix) i dzieki wielkie za ocene a do 13 hmmm.. nie chyba to dopiero moja 2 produkcja dam sobie spokoj jak juz to dam cos co bd przypominac utwor
a no BROS.. myślałem ze to WY .ej ej ale My potrzebujemy nawet i takich 'amatorów' ( w sumie tu każdy to amator ) jak Ty , Zgłoś, będę Ci bardzo wdzięczny . WRZUCAJ!