Partydropz! - Phatt bass Anthem ( K-rl remix )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Partydropz! - Phatt bass Anthem ( K-rl remix )

Post autor: kryla »

WItam!
Jak wyszło ? ;D

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/87275731/file.html
Majki88

Re: Partydropz! - Phatt bass Anthem ( K-rl remix )

Post autor: Majki88 »

od minuty mnie się podoba :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Początek tradycyjnie nie za ciekawy, dałbym jakiegoś Crasha chociaż na wejściu, gdybym miał tak zacząć. Kick słaby, mało podbity, miejscami ginie w tle. Hi-Hat dosyć dobry, ale na ogół nad Perkusją bym posiedział jeszcze. Bassik Mi się nie podoba, zupełnie nie ma ostrości, agresywności, zmieniłbym Go zupełnie. Ogólnie początek słabawy, mało się dzieje, brzmienia nie za ciekawe... Wokal w tle gra nawet dosyć dobrze. Snare trochę standardowe, przejadły Mi się lekko. Pad może być, aczkolwiek może dałbym Go oktawę wyżej. Miejscami te Reverse Crashe niepotrzebne. Melo chyba z Mida. Nad przejściami bym również popracował, dopracowałbym je. Główny Lead również słaby... Ogólnie nie ma co tu się rozpisywać, no słabo nadal, niby coś tam już powoli chwyta, ale to na pewno jeszcze nie to, musisz stopniowo eliminować błędy, wtedy będzie coraz lepiej.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

Jak dla mne to zaciatok nedobry uplne nie pasuje i dalej od 55sek to z toho odstran ten otrasny efekt Crasche tam uplne nepasuje to asi tak na zaciatok odemne i to este popracuj nat tim bo nieje to este za dobre a cos v Kicku nie dobre aj bass negra iestamy v tempe poprav blenndy to s pozdravom DJ Jony
ODPOWIEDZ