P@co vs Tiesto - Elements of life (Klubb 2oo8 Edit) , musisz to usłyszeć !!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Paul Van Measure

Re: P@co vs Tiesto - Elements of life (Klubb 2oo8 Edit) , musisz to usłyszeć !!!

Post autor: Paul Van Measure »

Wiesz pioseneczka mi sie podoba, ale...
Dj Tiesto - Elements of live - jest dla mnie cudem, idealem, wzorem.
Dlatego sam rozumiesz.
Remix ciekawy.
Ten moment 1:50 mi przypasowal bardzo
Ogolnie zmieniles styl kawalka.
Nie razi,ale nie powiem zebym sie cieszyl ze powstal remix mojej ukochanej piosenki (jeszcze w takim stylu odmiennym) :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Re: P@co vs Tiesto - Elements of life (Klubb 2oo8 Edit) , musisz to usłyszeć !!!

Post autor: DJ Freshwinter »

bass mi sie totalnie nie podoba na poczatku.. pierdzi strasznie.. potem jakos tak nie klimatycznie... nic chyba nie pobije tiesto orginalu... :)
tibi89

Post autor: tibi89 »

Witam. Po pierwszym przesluchaniu bylem raczej negatywnie nastawiony ale zmonilizowalem sie i przesluchalem raz jeszcze. Oto wnioski:
Na pierwszy sluch rzuca sie w uszy slaby master. Rozumiem ze brak przestrzennosci byl celowy ;>
Lead jest slabiutki gdy go pierwszy raz uslyszalem pomyslalem ze chce zrobic identyczny jak ten od Tiesto co w takich klimatach raczej mija sie z celem.
Pokazalem kilka dobrych pomyslow jak korzystac z efektow i robic przejscia ale to za malo. Potencjal masz wiec mam nadzieje ze bedziesz rozwijać sie z postepem.
4/10 pozdro
DjFnd

Post autor: DjFnd »

Nie brałbym się za to w tym stylu. To ma się jak piernik do wiatraka. Ode mnie dwója
ODPOWIEDZ