Paul Onez - Trance Escapade

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Paul Onez - Trance Escapade

Post autor: Pawel1987 »

Witam ;) Kolejny secik ode mnie ;) Powstał on w wyniku nudów spowodowanych codzienną rutyną ;) Niewiele w nim wokalu, ale mam nadzieję że jednak znajdziecie tutaj coś dla siebie... Licze na Wasze opinie i wskazówki :)

Tracklista:
1. Simon Patterson - Smack (Heatbeat Intro Rework)
2. Ummet Ozcan - Maya (Robbert Ladiges Mix)
3. Andy Blueman - Nyctalopia (Club Mix)
4. John O'Callaghan Ft. Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli & Nelson Remix)
5. Dima Krasnik - Heaven (Original Mix)
6. Elucidate - Solve The Cube (Sclavonia Remix)
7. Epos - All Saints Day (Extended Club Mix)
8. Deep Care - Blacks (Daniel Kandi Lifted Remix)
9. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Shine On (Aly & Fila Remix)
10. Des'Ree - Kissing You (Tragida 2009 Tribute)

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/55241562/file.html
Pozdrawiam, Paweł ;)
Matthews Von New

Re: Paul Onez - Trance Escapade

Post autor: Matthews Von New »

Po przesłuchaniu mile odczucia , rzeczywiście mogło być troszkę więcej wokalu ;) (na pewno by nie zaszczkodzilo). Jak najbardziej na plus

Zapraszam do przesłuchania moich dzieł :D
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

No, no Paweł :D
Tak jak mówiłeś ;)
Nie zchodziłeś poniżej 135 BPM :) I technicznie też dobrze :)
Baaardzo dobry seck, POLECAM ! :)
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Bartii pisze:No, no Paweł :D

Nie zchodziłeś poniżej 135 BPM :)
No jeżeli się nie mylę to pierwszy utwór 140 BPM ;D Sam próbowałem wkręcic go na swoje intro ^^ Przesłucham i wrócę z editem :]
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

Kolejny dobry set Pawła.
Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

lec gou, patterson fajnie sie wkreca w tym intro mixie. tym razem postawiles na energiczny transior, zobaczymy, zobaczymy... pierwsze przejscie, pozno zmontowane, dobry wybór zwazywszy na to ze drugi kawalek jest duuuzo mniej energiczny na poczatku niz Smack, chociaz i tak bylo slychac duzy ubytek polotu jak wyciszyl sie patterson to jednak byloby duzo gorzej gdybys to zrobil wczesniej tak wiec '+', technicznie nienagannie, podobalo mie sie. idziemy dalej, ummet w swoim stylu, uwielbiam te jego wstepy i zakonczenia, jak ten bass sobie idealnie 'tanczy' z leciutkim melo. no ale wracamy do samego seta, drugie przejscie dosc agresywne i mysle ze to nastepny dobry wybor tak samo jak to ze znowu pozno czekales - maya miala okazje sie z nami pozegnac tym pieknym bassem :D jedziemy dalej, do kolejnego przejscia mam juz zastrzezenia, mianowicie tu juz mniej pasuje ten stopniowy fading, dla przykladu w momencie 15:48 juz moglbys wyraznie wcisnac big sky np z wycietym srodkiem i dolem, tak zeby potem juz tylko zfade'owac na raz dol i dolozyc na koniec srodek - taki styl schodkowy. ale to oczywiscie tylko moje odczucie, kazdy ma inne gusta ;) jedziem dalej, przesunalem sobie seta do przodu zeby zobaczyc co mnie czeka i zauwazylem ze wchodzacy kawalek jest zbyt glosny w porownaniu do big sky, mogles go znormalizowac i to tez slychac podczas przejscia, set robi sie glosniejszy. trzeba uwazac na takie rzeczy bo to podstawa. co do przejscia od strony technicznej - wzorowo :) nastepne przejscie - dobrze zgrany moment krytyczny, lubie takie przejscia - jak najbardziej na +. nastepne przejscie jest, slysze, utrzymane w stylu setowym czyli stopniowy fading, byloby ok gdyby nie dosc duzy kontrast pomiedzy kawalkami. nastepne przejscie wzorowe, nie mam komentarzy. kolejne znowu agresywnie i bardzo trafnie, znowu nie mam komentarzy :o :P no i do ostatniego przejscia... tez nie mam uwag :D nie lubie nie miec sie do czego przyczepic :D ogolnie secik pozytywny, ciekawy dobor kawalkow, cieszy ze nie robiles wszystkich przejsc na 'jedno kopyto', nie doslyszalem sie zeby cos wyskoczylo. tak wiec gratuluje udanego seta :) pzdr
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Dziekóweczka xD
ODPOWIEDZ