Siemka Wrzucam wam moją najnowszą produkcyję Jest to moja pierwsza nutka w Electro-house (przynajmniej starałem się żeby wyglądało to jak EH :p ) Proszę o komentarzyki Dzięki z góry Pozdrawiam wszystkich
Perka calkiem ciekawa bass tez moze byc choc wydaje mi sie ze troche za cichy jest troszke moglbys podglosnic nie zaszkodzilo by Pozniej slychac calkiem ciekawy vox tylko ze od momentu kiedy on wychodzi to zaczyna byc troche nudno.Nastepnie wychodzi melo calkiem niezle ale leada
przydaloby sie nieco poprawic ogolnie nutke calkiem ciekawie sie slucha ale pare bledow jesr 7/10
Bass bardzo fajny, dobrze że gra przez całą nutkę bo naprawde jest przyjemny dla ucha Kick odpowiednio nagłośniony i to mi się podoba. Melo kojarzy mi się bardzo z handsupem, może dlatego że to klubowy kawałek Mam natomiast zastrzerzenia do loopa, zdaje mi się że jest za mało rozsadzony w PAN. Żadnych innych błędów nie słyszę.
Noi na koniec dodam, że kawałek bardzo mi się podoba i zostaje na dysku
Do klubu jak ta lala,ale faktycznie hands upem zaleciało,te voxy samer najt jak słysze to mnie trzęsie,kojarzy mi sie z jakąś remizą na peryferiach.Ale to moje skojarzenie,nie tyczy sie więc ogólnie wałka.Brzmi jak z radia,rozłozona perka jak powiedział to niżej kolega poprawiła by wydzwięk napewno,nie mOj klimat,ale rozumiem,że może sie podobac potencjalnym odbiorcom,więc jest git,pozdro
czesc. mam sluchawki na uszach wiec tak w skrocie powiem. Nutka Godna uwagi jedynie co mi nie podpasowalo to kick. nie wiem czemu hehe . ode mnie ocena to 7 / 10
do bassu który masz mozesz dac sorround wiekszy..
poszerzy to dzwiek bo masz , nazwe to "skupione" dzwieki..
i wyostrzyc go bo w e-h chyba jest bardziej soczysty..
Electro House to na pewno nie jest. Sam electric na basie nie da efektu. To jest powiedzmy szczerze Dance. Jeśli chodzi o całość w kategoriach można by ją zamknąć. Całkiem całkiem 6/10