Sieanko Prosze o ocenki tego remolka Nadaje sie to do sluchania czy do kosza z tym ?? W tym remixie nie uzylem wogole mida. Wszystko sam włącznie z bass linią, melodią itp układałem No i czy wyszła mi ta "mieszanka" hu z jumpstylem Pierwszy raz kombinowałem z jumpem więc nie wiem co i jak. A kombinować trzeba bo człowiek uczy sie na błędach :) Pozdr i dzięki z góry :)
No chlopie powiem tak nic dodac nic ujac no postarales sie hehehe chociaz trzeba by poprawidz to i owo znaczy mix i master a tak to nutka spoko a i pytanko kurde kiedy ruszymy znowu z disco shakerz ;p
Witam. no jak dla mnie to za szybka wersja :d wolę wolniejsze ale przechodzac do utworu:
Kick mi nie lezy zbytnio do nutki. a tak to perka calkiem calkiem ;d , melo dla mnie zbytnio nie paasuje pod vox. tzn linia melodyczna . takie jest moje odczucie ale muszę przyznac ze w takiej wersji jeszcze nie slyszalem Pitbulla i tu masz wielki plus . ode mnie masz 7 / 10 '
No jak dla mnie wszystko gra w porzadku ale wlasnie ten jumpowy kick mi nie podzszedl...... Po prostu jest o pare oktaw zawyzony... Tak to 9/10 ode mnie pozdro
@DJ Anshe, no rzeczywiscie udalo Ci się dobrze wpasować tego jump kicka. Początek niezły, sample też spoko dobrałeś, ogólnie demko ciekawie się zapowiada. Tylko niektóre przejscia nie są zbyt dobre i proponuje ci je wymienic np w czasie 0:30, czy tez 0:45. Popracuje u siebie nad tym jump kickiem. Dzięki wszystkim za ocenki Pozdrawiam