Pleban-Strong enough,zapraszam

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Pleban-Strong enough,zapraszam

Post autor: Outsider »

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/32323841/file.html
radush
Klubowicz

Re: Pleban-Strong enough,zapraszam

Post autor: radush »

Od początku ładnie gra :) Dobra perka no i ten Clap taki soczysty, heh, lubie takie. W 14 sek dobre przejscie. Bassik tez dobry, niezla barwa. Fajny arp w 56 sek wchodzi, podoba mi sie jego ulozenie. Breakdown tez ok ladny pad, przejscia duzo lepsze niz poprzednio, choc mam wraznie ze czasem o czyms zapomialem (Chodzi oczywiscie o Crash itp.) Melo neutralne, takie nawet wesole jak dla mnie :) Dobre dzwieki poboczne, troche ich jest. W 2:47 zaczyna sie taki efekt ktory mi nie pasuje, kuje w uszy. Ogolnie to produkcja udana, mnie sie podoba i spokojnie dalbym 8+/10.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

nudny poczatek, choc to kwestia gustu :)
zdecydowanie za duzo niskich tonow, przez co mix brzmi malo atrakcyjnie
pozniej wchodzi ten leadzik ktory zre sie z arpem, jesli opierasz sie na 1 akordzie, sproboj stosowac przewroty, z regoly pomaga i urozmaica :P
pomysl ok ale wykonczenie zostawia wiele do zyczenia, mam nadzieje ze Cie nie urazilem, poprostu pisze co mysle....
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Myd3LkoFa pisze:nudny poczatek, choc to kwestia gustu :)
zdecydowanie za duzo niskich tonow, przez co mix brzmi malo atrakcyjnie
pozniej wchodzi ten leadzik ktory zre sie z arpem, jesli opierasz sie na 1 akordzie, sproboj stosowac przewroty, z regoly pomaga i urozmaica :P
pomysl ok ale wykonczenie zostawia wiele do zyczenia, mam nadzieje ze Cie nie urazilem, poprostu pisze co mysle....
he,jasne,ze nie uraziles,mialem przeczucie,ze cos jest nie tak z tym miksem,ale podobnie jak master lezy u mnie i kwiczy zazwyczaj,tak to jest jak sie robi rzeczy intuicyjnie,apropos przewrotow to oprocz w tyl i przod zadnych innych nie znam :D sprostuj,jak zrozumiem moze faktycznie urozamici waleczek,pozdro i dzieki za opinie.
ODPOWIEDZ