produkcja

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
xtcg

produkcja

Post autor: xtcg »

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/10067926/file.html
zapraszam. :)
DJ Krzyk

Re: produkcja

Post autor: DJ Krzyk »

Na początku troszkę rwie za uszy ten Reverse (Uplifter), ścisz Go, bo naprawdę drażni. Bassik Mi się całkiem podoba, Kick jak na taki rodzaj muzyki jest Ok, Clap Mi się podoba, fajny Bassline został wprowadzony, całkiem fajne Hi-Haty jak i cały Loop, ogólnie co do perki nie mam zastrzeżeń :) Breakbeat potem całkiem ładny, Bassik zmienia z czasem Bassline'a, irytuje Mnie brak przejść, potem ładny Pad, ciekawy Pluck, Melo na nim całkiem całkiem :) Potem troszkę nudnawo, znów wchodzi Pad, czekam dalej na jakiegoś porządnego Leada lub Arpa :D Słyszę jakiegoś Leada, ale to bardziej na wstawkę by się przydał, nie jako główny, ogólnie słabo nagłośniony jest, zlewa się z Padem, Melo ma całkiem ładne. Ogólnie tutaj najbardziej słychać Pada, to Pad odgrywa największą rolę tutaj, a tak chyba nie powinno być? Ogólnie ciekawie, jak to jest pełna wersja, to bym ją troszkę bardziej rozwinął :)

Pozdrawiam :)
xtcg

Post autor: xtcg »

a wiec rozwine nie mialem mozliwosci wprowadzic modyfikacji , bo mialem zaslaby pc teraz wymienilem i jest git napewno popracuje i zastosuje sie do twoich sugestii. :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Rozumiem Cię doskonale, bo sam produkuję na bardzo słabym sprzęcie :D Ale cóż, trzeba Sobie radzić :)

Pozdrawiam :)
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Hmm. Tak jak do kicka i Bassu nie mam zastrzeżeń, tak melo mi się jak najbardziej podoba. Ten Pad trochę za głośny nawet jak na trance, gdzie wiadomo odgrywa on dużą rolę. Potem jest ten lead, no nie powiem, że jest zły,bo całkiem dobrze brzmi, ale jak już wchodzisz z leadem to ścisz troszkę pada i leada potraktuj jako priorytet. Nie rozumiem trochę zakończenia. Wiesz tak naprawdę od tej 2 30 minuty powinien zacząć się na dobre ten Twój kawałek.
Widać że nie robiłeś dużo trance'u. Tutaj nie trzeba się ograniczać do 3 minut, tutaj wręcz przeciwnie. W 3 minucie powinien być ten moment kulminacyjny, a tego mi niestety brakowało.
Jeśli poprawisz trochę mastera i rozwiniesz te dźwięki powinno być całkiem niezłe cacko.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

Post autor: !Gt!2B1! »

bardzo ladnie brzmi wejscie ale popieram kolege ze za krotkie :) musisz to badziej rozbudowac ogolnie fajnie brzmi lecz ja bym zmienil troche bass line ;] posluchaj tego glosniej troche tak jakby nie rowno ale melo dobre wyzsza octave wstaw i bedzie git na nexusie masz dobre sample :) pozdrawiam
ODPOWIEDZ