Pulse System-Work 2009(Original electro mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
RetroVertigo

Pulse System-Work 2009(Original electro mix)

Post autor: RetroVertigo »

Jak w temacie. Pozdrawiam.

Kod: Zaznacz cały

http://pulsesystem.mp3.wp.pl/
:cool:
DJ Krzyk

Re: Pulse System-Work 2009(Original electro mix)

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Na początku dałeś dosyć ciekawego Loopa, Kick troszkę za mocno bije, skróciłbym jego klocka, żeby nie powodował przesterów, jakby się Go ucięło, byłby lepszy ;) Ten Synth/Bass nisko stonowany troszkę za suchy Moim zdaniem jest, przejścia nic szczególnego nie wnoszą. Wokal jest dosyć znany, Mi się podoba, aczkolwiek nie wiem, czy w pierwszej części jest dobrze wpasowany, stawiam, że jest ;) Bo potem na pewno jest już poprawny. Ciekawe Upliftery i Downliftery, troszkę nie podoba Mi się przesadne Filtrowanie Kicka, ciekawy Breakbeaacik w dalszej części. Podoba Mi się BassLine podłożony pod Bassa ;) W niektórych momentach nie pasuje zbytnio do wokala. Ogólnie ten utworek posiada bardzo mało brzmień - tylko ten Bass, Perkusję, oraz wokal. Na przyszłość staraj się więcej brzień używać, oraz kombinować więcej, robić jakieś wstawki, ciekawe przejścia, żeby to nie nudziło ;) Tutaj niestety jest lekko monotonnie, dobrze, że jest wokal, bo bez niego byłaby straszliwa nuda. Ćwicz dalej, zobaczymy co zaprezentujesz w kolejnych utworkach :)

Pozdrawiam :)

Pozdrawiam :)
Moudy

Post autor: Moudy »

Nie mam siły oceniać technicznie - Bo jest dużo elementów ale w mój gust to nie trafia..
Ale technicznie bardzo dobrze wykonane.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Mocny kick czyli to co lubie ;) Nie wiem czy ten electryczny motyw to loop czy sam to sam to zrobiłeś ;) Potem wchodzi fajny electryczny bas. Fajna sprawa ;) Potem synth fajny.. chociaż mogło być coś bardziej electrycznego ;) bo razem z tym basem to nie pasi ;) Ogolnie to trzeba kawalek dobracowac ;) do mnie bynajmniej nie trafil ;) pozdrawiam ;)
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Brak wejścia. Chociaż booma, lub crasha mogłeś dać. Kick mi się podoba, ten synth który tam przygrywa też niezły. Ogólnie perka Ci wyszla. Basik mi nie podszedł, troszkę mi pierdzi, możesz nad nim jeszcze posiedzieć. te klawisze na przejściu dobra, ale jeśli chodzi o melo, ja zmieniłbym troszkę ich barwę, na bardziej Van Dyke'owską. Ogólnie utworek w miarę dobry, jak Krzyku napisał, poczekamy co będzie dalej, bo słyszę, że powinny iść od Ciebie dobre produkcje :D
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

chyba wszyscy juz powiedzieli co i jak...moim zdaniem jest dobrze chociaz pocztek monotony.. a kick moim zdaniem jest dobry
ODPOWIEDZ