Relive Mode - Only One ( DJ Michael remix ) ( demo version )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Relive Mode - Only One ( DJ Michael remix ) ( demo version )

Post autor: Mike »

Zapraszam do oceniania nowego demka :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.maxupload.eu/pl/13776
Pozdro ;)
bartx
Nowicjusz

Re: Relive Mode - Only One ( DJ Michael remix ) ( demo version )

Post autor: bartx »

No mi sie osobiście podoba :)
Tylko tego clapa bym zmienił bo za bardzo sie gryzie ;)
No i na vocalic dalbym wiekszy nie duzo ale troszke reverbu :)
Jeszcze brakuje mi pada jakiegoś :)

Daje 7/10 czekam na fulla ;)

pozdrawiam
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

arp za suchy ,mastera popraw , perka ujdzie , za mało rozamicen , o mixie ne bd wspominał , monotonia i chaos , mix voxu popraw , za mało tam w ogóle dzwięków jest , lead może być a bass mógł by być lepszy

6.6/10

Pzdr.!
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

dzieki za ocenki :D full bedzie lepszy xD

pozdro ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Wokal całkiem dobry, potem ten Crash znów.. Przejadł Mi się On jak nie wiem co ;D Ale no niech będzie. Ten Lead w dolnej tonacji (jak to Hyper nazwał - Arp) Mi osobiście się podoba, barwę ma całkiem ładną i Ja tu nie widzę potrzeby, żeby Go wymienia&#263 ;/ poprawiać. Uplifter całkiem dobry, przejścia troszkę bym dopracował, pokombinowałbym nad Nimi. Kick dość dobrze nagłośniony i Podbity, może zostać, Clap i Hi-Hat są za to troszkę za głośno, ale ogólnie cała Perkusja pod względem Brzmień Mi się podoba. Wokal za suchy stanowczo, daj jakiegoś Reeveba i Delaya na Niego, żeby nie był suchy ten Vox, bo to dość mocno razi. Główny Lead nie jest taki zły, Bass to chyba ten Lead również, ogólnie nie jest źle, Hyper powiem szczerze, Moim zdaniem za surowo ocenił, bo brzmienia nie są złe, niektóre są faktycznie płaskie i suche, ale nie jest źle, jak już mówiłem. Urozmaiciłbym jeszcze nutkę i byłoby ładniej. Tak to ogólnie nie jest źle, ćwicz dalej, nutki coraz lepiej Ci wychodzą ;) Poczekam na Fulla ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ