Robo- My first Time DO OCENY

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
albert28@tlen.pl

Robo- My first Time DO OCENY

Post autor: albert28@tlen.pl »

Witam wszystkich chcialbym przedstawic moja pierwsza w zyciu produkcje
Prosze o dokladna ocene.Jestem nowy i zabawe zaczalem jakies 3 miechy temu wiec codow nie bedzie, ale poki co zycze mam nadzieje milego sluchania.

Kod: Zaznacz cały

http://www15.zippyshare.com/v/92520117/file.html
Pozdrawiam wszystkich :)
DJ Krzyk

Re: Robo- My first Time DO OCENY

Post autor: DJ Krzyk »

Dosyć dziwacznie się zaczyna, tak, jakby nie było wejścia. Kick trochę za słaby, nawet jak na ten gatunek muzyki, pobaw się z Nim na EQ, podgłośnij Go troszkę ;) Brzmienia nie są ogólnie jakieś specjalnie dobre, ale jak na 3 miesiące nauki idzie Ci całkiem dobrze. Nie wiem czemu Close Hi-Hat słyszę tylko w jednym kanale? Ogólnie Perkusja mogłaby być lepsza, bo ta pachnie mocno takim standardem. Co mogę Ci doradzić: Ćwicz, szlifuj się cały czas, bo utwór jest dosyć dobrze wykonany jeśli chodzi o ułożenie itp: Żadnych poważniejszych błędów nie usłyszałem (np: nierównomiernego Kicka, Loopa, czy coś w tym stylu), będzie coraz lepiej, choć już nie jest tak źle. Melodycznie jest całkiem ciekawie. Ogólnie poczekam na dalsze Twoje utwoki.

Pozdrawiam ;)

PS: Udzielaj się na forum, pokomentuj też coś innym ;)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, widzę że początkujący jesteś ;) Krzyk Ci wszystko powiedział, ja powiem ogolnie że cichutko to wszystko i brak dynamiki. Melodia mi się podoba ;) Zobaczymy jak sobie poradzisz w nast&#281 ;p nych produkcjach ;)

Pozdro i życzę sukcesów!
albert28@tlen.pl

Wielkie dzieki za rady.Napewno z nich skorzystam.
Pozdrawiam
albert28@tlen.pl

Swoja droga roznica w odsluchu jest duza.U mnie w domu brzmi to o wiele lepiej.Dlaczego?
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Bo dużo zależy od głośników - wiadomo, nie każdy ma taki sam sprzęt i u każdego będzie to brzmiało troszkę inaczej. Swoją drogą również sam Serwer Zippyshare zrobił Swoje i uciął jakość, dlatego niektóre brzmienia słychać o wiele gorzej.
ODPOWIEDZ