:: roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix) +2 >>CHILLOUT DREAM:)<<

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
sensejstg

:: roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix) +2 >>CHILLOUT DREAM:)<<

Post autor: sensejstg »

W tej wrzutce chce pokazać trochę inne znaczenie transu, spokojne, relaksacyjne, chilloutowe, taaakieee leciutkie :D

roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix)
Świetna produkcja !!! bez dwóch zdań, istny CHILLOUT :D

Kod: Zaznacz cały

http://www18.zippyshare.com/v/64365424/file.html
paul keeley - a sort of homecoming (original mix)
Ciekawy kawałek pod względem wykonania jak i nastroju panującego przy słuchaniu... :)

http://www4.zippyshare.com/v/6850214/file.html
jaia - mai mai
Jaia to francuski producent, który jako jeden z niewielu potrafi tak idealnie połączyć elementy chilloutu i trancu. :)

http://www12.zippyshare.com/v/37003699/file.html
:D
rosiurosiu
Użytkownik

Re: :: roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix) +2 >>CHILLOUT DREAM:)<<

Post autor: rosiurosiu »

Roger Shah pres. Savannah - Body Lotion (Inspirations Mix) naprawdę znakomity kawałek. :D
Gości na mojej playliście od paru miesięcy i nastraja mnie bardzo pozytywnie. :brawo:
Polecam!
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Re: :: roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix) +2 >>CHILLOUT DREAM:)<<

Post autor: Zalef aka Staffu »

Pierwsza nuteczka spodobała mi sie bardzo - z miejsca przesłuchałem ja 2 razy :D
Kawałek świetnej nuty !!!

2 nuteczka na poczatku troszke mnie zdziwiła xD Bardzo Ciekawy początek, a pozniej to juz poezja :D

3 nuta fajnie sie kreciła od 3 minuty... a od 3 minuty odlot :d Znakomita produkcja jak dla mnie :d - Te dźwięki cos pieknego :D !!

THX jak zwykle leci :D
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Shah jak koleś. . . Taką różnorodność Trancu prezentuje :D Kawałek elegancki :D
Drugi kawałek słabszy, znam lepsze produkcje Keeleya np. Progressywny Life Aquatic.
Trzeci wałek też całkiem konkretny :)
Awatar użytkownika
CYPEL
Weteran

Post autor: CYPEL »

Co tu pisać...tu po prostu trzeba słuchać.POLECAM
Awatar użytkownika
Nixe
Użytkownik

Post autor: Nixe »

Pierwsza taka "hepi" :) Bardzo pozytywna oj będe dłuuugo jej słuchać jeszcze

Druga taka dziwna na początku i to bardzo, dla samego początku ściągne ;)

Trzecia tutaj to mi szczena na ziemie spadła szukam jej do tej pory suuper

THX

Edit:literówki
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

druga nutka słabsza, ale pozostałe dwie...... rewelacja :D
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Post autor: fi'zi:k »

roger shah pres. savannah - body lotion (inspirations mix) - to jeden z tych kawalków ktore moge sluchac w nieskonczoność
ODPOWIEDZ