Special Beatz & Disco Freakz

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Special Beatz & Disco Freakz

Post autor: DeeJay Yang »

co sadzicie o tym?

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/3907699---11c1.html
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Special Beatz & Disco Freakz

Post autor: Outsider »

Sadze,ze moze cos z tego byc,wpada w ucho,ma to cos w sobie choc nie gustuje w takiej muzie
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No fajne melo wam wyszło, musicie zdecydowanie to dokończyć ;)

Pozdro!
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Niezle bass mi sie podoba melo tez leady dobre loop tez ogolnie fajne czekam na fulla bo co tu wiecej oceniac ;D

Pozdro
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Loop sie dusi , na początku pluckowy lead do dupy , bass fajny ale go tam troche za mało , nie obraziłbym się jakbyście deczko kicka wybili i zmienili clapa ;p

7+/10 ;p
Awatar użytkownika
Krytyk Klubowy
Klubowicz

Post autor: Krytyk Klubowy »

No może być ale to już nie ten styl? ;) wyszło z mody już trochę wg mnie, ale fajne wpada w ucho ;) ten synth na początku bym zmienił ;) Kick za mocno bije, loopy troszke wiecej wysokich

Zapraszam do mnie:

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/wasze-dema-f154/dwa-dema-od-alpha-tronics-pres-skyline-d-premiera-na-muzikum-t37716.html
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no wlasnie jeszcze kombinuje z tym pluckiem na poczatku... dzia za ocenki a kicka jeszcze podbije :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Więc: Zdecydowanie ten Pluck poszedłby do wymiany jak dla Mnie, zresztą wspominali to inni Userzy więc myślę, że tak post&#261 ;p isz, choć w symbiozie z tym głównym Leadem brzmi dosyć nieźle. Bassik suchy jakiś, za mało dołu jakby miał, ale może to tylko Moje odczucie, nie wiem, w każdym razie może jednak zostać. Melodycznie ładnie wszystko gra, podoba Mi się to Melo, ładnie wspo&#322 ;p racuje z BassLine'em. Loop faktycznie troszkę przyduszony ale daje radę. Kick Mi się podoba. No cóż, zobaczymy co z tego dalej wyjdzie :) Czekam na pełną wersję ;)

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ