SpecialBeatz-Defected(Full )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

SpecialBeatz-Defected(Full )

Post autor: SpecialBeatz »

Witam .daje tu fulla mojej nuty, bedzie tam jeszcze duzo poprawek ,(przejscia ,itp)wersja bez masteringu.licze na rady i ocenki .Pozdrawiam

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/48124099/file.html
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Re: SpecialBeatz-Defected(Full )

Post autor: de-sonic »

Super wejście ;) Z tym bass'em :) Naprawdę pierwsza klasa ;) Ten loop trochę za głośno potem. Ten pad jest jakiś dziwny. Nie podoba mi się jego barwa... Melo tez trochę dziwne. Nie jest to taki Hands Up klasyczny ;p Produkcja ciekawa ;) Ale sporo do poprawki ;) Będę czekać na FULL.

Pozdrawiam :)
Moudy

Post autor: Moudy »

Pokazywałeś na gg, ale tu ocenie. Niezłe wykonanie techniczne fajne patenty na przejścia i wejścia. Dobrze wszystko nagłośnione, tylko melo takie se nie podoba mi się. Ale może na ogół być
8 / 10
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

melo jescze mysle ze zmienie albo dopracuje jeszcze troche to.a pad troche scina bo na slicerze jest wrzucony :)
Fanatics

Post autor: Fanatics »

Ladnie zaczales :) Kick mocno lupie, moze tam jakiegos rida bys dodal, pozniej wchodzi loop ktory mi sie podoba. No ale to przejscie w 1 :0 min to zdecydowanie popraw bo jest nieladne. Pad tez mi sie nie podoba, zmienilbym jego barwe albo dal pulsujacy pad, a moze zamiast tego samego dobrego moog'a. Pozniej za duzo motania z ta melodia, wchodzi, nie wchodzi nie wiem o co tam chodzi. No ale jak juz wejdzie to jest zla tonacja. Bass nie pokrywa sie z melodia. Pozniej znowu jakies dzwoneczki. tez z tonacja znowu proeblem wiec je lepiej wyrzuc. Dzwoneczki znikaja, znowu zle przejscie. Popraw i wrzuc znowu. ogolnie za calosc 6/10
ODPOWIEDZ