SpecialBeatz_ FULL

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

SpecialBeatz_ FULL

Post autor: SpecialBeatz »

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/72181606/file.html

daje tu fulla elektro tylko przejscia sa do zrobienia i master")
DJ Krzyk

Re: SpecialBeatz_ FULL

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Wejście średnio Mi się spodobało, ten Fill już dosyć oklepany i znany, spróbowałbym raczej czegoś nowego, ale to już tylko Moja sugestia. Perkusja to dosyć dobry element w tej Twojej nutce, podoba Mi się cały Loop na początku, dalsza część pod tym względem również nie jest zła. Czasami w cały utworek wkradnie się trochę chaosu, no i faktycznie, Master mocno do poprawki, i te przejścia dorób, żeby nutka była ładnie poskładana :) Ogólnie nie mam się do czego poza wyżej wymienionymi błędami przyczepić, wszystko dosyć Melodyjnie brzmi, brzmienia stoją na dosyć wysokim poziomie, nutka może się podobać, choć Mnie akurat szczególnie, że tak powiem, nie wzięła :) Poczekam jednak na poprawki, jeśli jakieś będą ;) Powodzenia w dalszej produkcji.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

no thx krzyku .przejscia beda jeszcze zmieniane i master bd zrobiony :)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

master bedzie robiony i cala reszta bedzie dopracowana :)
wozny

Post autor: wozny »

utwor znakomity, bardzo dobre przejscia...wogole jeden glowny plus to ze jest to electro a nie jak zwykle na tym forum handsup ;D zgadzam sie z Krzykiem...troche poprawek trzeba wprowadzić, ale za calokształt na prawde nalezą Ci sie gratulacje SpecialBeatz :) zycze dalszych sukcesow w elektrycznej produkcji :)
PS: Fajny ten beat rozpoczynający utwor ;>
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

thx:
)wozny za komenta:
)
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

wozny pisze:...wogole jeden glowny plus to ze jest to electro a nie jak zwykle na tym forum handsup ;D
Zauważyłem że ostatnio na forum poziom się wyrównuje i wcale nie ma tak dużo HU ;p

a co do nutki to myślę że wszystko jest ok tylko te przejścia :) ale sam mówisz że je poprawisz więc luzik ;p
ODPOWIEDZ