Stowniee - Folk Dance

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Stowniee - Folk Dance

Post autor: Stowniee »

Witam! po dlugiej przerwie przedstawiam najnowsza produkcje "Folk Dance" ^D^

Kod: Zaznacz cały

http://www17.zippyshare.com/v/67073635/file.html
Gimbus
Specjalista

Re: Stowniee - Folk Dance

Post autor: Gimbus »

A moze skomentowałabyś coś innym ?
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Post autor: Stowniee »

jak ja cos komus komentuje to sa pretensje i dogryzki wiec wole sie nie wychylac!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

angela1 pisze:jak ja cos komus komentuje to sa pretensje i dogryzki wiec wole sie nie wychylac!
A tak nie powinno być, bo każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania ;) I powinien uszanować Twoją ocenkę, nawet jeśliby była jak najmocniej błędna :) Ocenka: Pianinko dosyć Mi znane, słyszałem je w wielu nutkach, ale nadal uważam, że ma dosyć ciekawe brzmienie. Melo całkiem ładne, ciekawie skomponowane, Lead troszkę zostaje w tle, za cichy jest, za płaski. Popracowałbym jeszcze nad nim. Breakbeat nie jest zły. Kick całkiem dobrze bije, ale przydałoby się jeszcze Go poprawić troszkę na EQ. Reszty perkusji prawie w ogóle nie słychać, Hi-Hat tam da się usłyszeć, jego barwa Mnie jakoś szczególnie nie urzekła. BassLine trochę inaczej bym pod to Melo ułożył, ale to Twój utworek więc się nie czepiam, tylko troszkę Mi tam ten BassLine nie pasuje. Bassik nie podoba Mi się, przydałby się tu raczej jakiś Sine albo Moog lepiej. Fajna orkiestra w dalszej części wchodzi. Potem Melo się zmienia, Mniej Mi się Ono podoba. Lead też taki nie za ciekawy. I BassLine ciągle ten Sam, gryzie się strasznie w dalszej części, postaraj się to poprawić, bo przez to kawałek traci na wartości. Przejścia troszkę takie na wymus, mogłaś dłużej nad Nimi posiedzieć, żeby były ciekawe :) Ogólnie utworek taki lekko na siłę, mógłby być lepszy, przyda się tu jeszcze dopracowanie, ogólnie już coś tam łapiesz, ale liczę na to, że uda Ci się zrobić dobre poprawki i utworek będzie cud miód malina ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ