Swi.Stak-Bass Kick

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Swi.Stak-Bass Kick

Post autor: de-sonic »

Hej...
Mój nowy kawałek... nie jest jeszcze skończony. Za wszelkie sugestie i ocenki z góry bardzo dziękuje ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/69301353/file.html
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Re: Swi.Stak-Bass Kick

Post autor: Jack Vornst »

wiec, przejscia takie sobie, postaraj sie o jakies niestandarowe, sample dobrze dobrane, bass tez niezly, ale lead jakos mało kopa daje ale za to ratuje go całkiem niezla melodia, czekam na fulla, postaraj sie jakos nas zaskoczyć ;) Pozdro!
DJ Krzyk

Re: Swi.Stak-Bass Kick

Post autor: DJ Krzyk »

Szkoda, że nie kombinujesz z układaniem własnych Loopów, znów słyszę podobne schematy, brzmienia, Perkusję co w Twoich poprzednich kawałkach. Kick mógłby być troszkę bardziej podbity i nagłośniony, Bassik na dwóch oktawach nie jest taki zły, Snare'y zdecydowanie za głośno. Przejścia nie są za dobre, mogłeś bardziej pokombinować z Nimi. Mix lekko do poprawki, choć na ogół nie jest źle, ten drugi Bass jest trochę płaski, popracowałbym nad Nim. Ogólnie główne Melo przypadło Mi do gustu, mam nadzieję, że nie jest z Mida, bo takiego w tych Roxx Midach ani w Silver Melodies (ani Trance Arpeggios) nie słyszałem. Lead taki Sobie, średniawy, ale da się przełknąć. Brakuje Mi tutaj porządniejszej Perkusji ;) Przydałby się Clap i jakiś Hi-Hat, a tu leci sam Loop. No Ja ogólnie czekam na poprawki tej wersji, mam nadzieję że taka wersja się ukaże :)

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ